bilgi sözlük ikinci yildönümü kutlamasi

pixie
flaş flaş flaş! bilgi sözlük 2 yaşında!!

internetin gözde playboylarından bilgi sözlük, bir iftar yemeğinde kameralarımıza yakalandı. kalabalık bir grupla neşe içinde yemek yerken görüntülediğimiz sözlük, kameralarımızın ışıklarını farkedince moderatörlerini görevlendirerek gazetecileri lokanta çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı ama nafile, nafile, nafile. yapma sözlük yapma diyoruz. biz seni fizan’a gitsen yakalarız.

aynı zamanda doğumgünü kutlaması olan yemek sırasında sözlüğün etrafında dört dönen yazarlar gözümüzden kaçmadı. etrafını saranlar için "sadece arkadaşız." diyen sözlüğün kaçamak bakışları farkedilmeyecek gibi değildi. sözlüğe nice yıllara diyor, "doğumgünün bana geldiğin gündü" şarkısını armağan ediyoruz.

şok, şok, şok! faten iftarını neyle açtı? bilgi sözlük kaçar adımlarla nereye gitti? jedinin 2. yıl armağanı olan üçüncü nesil nickler şık mı rüküş mü? aaaaz sonra..


tarih : 11 ekim 2006 çarşamba
maksat : 2.yıldönümü kutlaması.(ramazan ayı sebebiyle iftar.)
yer : sultanahmet

katılımcıların en geç 9 ekime kadar pixie’ye isim yazdırmaları gerekmektedir, ramazan ayında sultanahmette kaldırım kenarları bile dolmaktadır, bu sebepten kıçımızı koyacak birer sandalye bulabilmemiz için rezervasyon yaptırılmalıdır.
bgat
"bilgi sözlük’ün üçüncü yıldönümü kutlaması"nın da bir ramazan gününe denk geleceğinin işareti olan kutlama.
independence
kiyisindan ko$esinden kisacik bir zaman dilimi dahi olsa ugramaya cali$acagim kutlama.gecen sene de ramazana denk gelmi$ti yanli$ hatirlamiyorsam millet meyve suyuna dadanmi$ti.
pixie
yeniden sol frame’e taşınması gereken başlıktır kendileri. vakit bu vakittir. katılımcıların tam olarak kararlarını 9 ekim sabahına kadar bildirmeleri gerekmektedir, pixie gidip katılımcı sayısına göre rezervasyon yaptıracaktır.

katılmak isteyenlerin başlık altına veya houston’dan bana ulaşmaları rica olunur.
wilson
vay be... iki sene demek... dün gibi hatırlıyorum ben ups biraderin bana "gel la gel eğlencelik bişey var" dediğini... o zaman ikinci gün kutlamaları yapılıyordu... kimsecikler yoktu... şimdi bakıyorum, kimler var butonuna basıyorum, birinci nesil bilgic bir ben varım... nerde o eski bilgicler diyorum mesela ben... oofff offf... hayırlı uğurlu olsun. nice iki hatta yetmişiki senelere diyorum... tabi ki bursa’dan oralara iftara gelemeyeceğim ama ruhum sizinle...
darth sidious
son 10 bilgi sozluk xi gibi aksam calismam gereken zaman denk gelen organizasyondur. oysa ki ayda sadece bir hafta aksam calisirim. yine katilamayacagim organizasyon olacaktir. zaten en son bilgi sozluk tas devri bulusmasina katilmistim. onda da atesi bulup ocakbasi yapmistik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol