bilgi sözlük ikinci yildönümü kutlamasi

pixie
flaş flaş flaş! bilgi sözlük 2 yaşında!!

internetin gözde playboylarından bilgi sözlük, bir iftar yemeğinde kameralarımıza yakalandı. kalabalık bir grupla neşe içinde yemek yerken görüntülediğimiz sözlük, kameralarımızın ışıklarını farkedince moderatörlerini görevlendirerek gazetecileri lokanta çevresinden uzaklaştırmaya çalıştı ama nafile, nafile, nafile. yapma sözlük yapma diyoruz. biz seni fizan’a gitsen yakalarız.

aynı zamanda doğumgünü kutlaması olan yemek sırasında sözlüğün etrafında dört dönen yazarlar gözümüzden kaçmadı. etrafını saranlar için "sadece arkadaşız." diyen sözlüğün kaçamak bakışları farkedilmeyecek gibi değildi. sözlüğe nice yıllara diyor, "doğumgünün bana geldiğin gündü" şarkısını armağan ediyoruz.

şok, şok, şok! faten iftarını neyle açtı? bilgi sözlük kaçar adımlarla nereye gitti? jedinin 2. yıl armağanı olan üçüncü nesil nickler şık mı rüküş mü? aaaaz sonra..


tarih : 11 ekim 2006 çarşamba
maksat : 2.yıldönümü kutlaması.(ramazan ayı sebebiyle iftar.)
yer : sultanahmet

katılımcıların en geç 9 ekime kadar pixie’ye isim yazdırmaları gerekmektedir, ramazan ayında sultanahmette kaldırım kenarları bile dolmaktadır, bu sebepten kıçımızı koyacak birer sandalye bulabilmemiz için rezervasyon yaptırılmalıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol