ll lll llll ll lll l l llllll lllll lll l ll l l

melankomik
eti çubuk kraker’in barkoduna 10 derece açıyla aşağıdan bakınca ortaya çıkan harfler bütünüdür. gözlerinizi kısıp açıyı büyüterek baktığınız zaman çizgilerin düzenli aralıklarla birbirlerine yaklaşıp uzaklaştıklarını görebilirsiniz. hatta uslu bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz..
melankomik
sağ göz kapalı iken, 12 cm uzunluğundaki bir kurşunkalemin, sol göze 30 cm uzaklıkta, saniyede 1 metre hızla, sağdan başlayarak, hiç aralıksız sağa sola sallanması durumunda gözümüzün önünde oluşan şekildir. hız, kalem boyu, kalemin göze olan uzaklığı, sallama yönü, o anki psikolojiniz gibi parametrelerde oluşan küçük değişikliklerde şekilde düzensiz kaymalara sebebiyet verebilir..
melankomik
saatte 240 kilometre hızla, doğrusal bir yolu takip etmekte olan bir trenden, demiryoluna paralel olarak 10’ar metre aralıklarla dizilmiş, her birinin yarıçapı 50 cm. olan elektrik direklerine bakmaya çalışırsanız bununla karşılaşırsınız.. hesaplamada; ortamın sıcaklığı, başınızın o anki ağrıma katsayısı, midenizin doluluk oranı ve iq gibi etkenler ihmal edilmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol