kanal 1

0 /
disappear
uydudan aşağıdaki frekanslardan izlenebilecek kanal.
alış frekansı: 12.008 mhz
polarizasyon: horizontal (yatay)
symbol rate: 4400
fec rate: 5/6
deathless
17 haziran itibariyle yayın başarısını bir kenara bırakmış olan kanal.digital alıcılardan kanal bir an itibariyle izlenmemektedir.kılcık antenler saolsun.
tasar
hangi akla hizmet olarak yaptığını bilmediğim ama an itbariyle uydu üzerinden yayınlarını şifrelettiren kanal. dört yılda bir merakla beklediğimiz dünya kupasını, kötü yayını, anlamsız programları, laubali spikerleri nedeniyle bir hezimete dönüştürdükleri yetmiyormuş gibi, bu son yaptıkları, onlara bizim ağız dolusu küfürler etmemize vesile olmuştur.
ohannessenpetersburgerking
bazi ulkelerde sifreli kanallarin dunya kupasini yayinlamasi nedeniyle, o ulkelerden uydu araciligi ile izlenmemesi, sifreli yayin yapan yayin hakkini elinde tutan tv lerin magdur olmamalari icin sifrelenmis kanal. ingiltere lig maclarini canli yayinlayan tv8 gibi mac esnasinda uydudan yayin yapmamaktadir.
fantuzzi
bazı ülkelerde ki şifreli kanalları mağdur etmemek için türk halkını mağdur eden ve hatta bir kalemde harcayan kanal.
ya basta viva zapatista
bundan sonra evdeyken maçları izleyemememe neden olmuş olan kanldır.bana ne senin anlaşmalarından ve sairinden dedirtmiştir.ayrıca sanki her yerden çekermiş ve büyük bir kanalmış gibi dünya kupasının yayın haklarını neden almıştır da halkı madur etmeye kendini adamıştır bilinmemektedir; madem aldın yayın haklarını mağdur etme bizleri demekteyizdir.
isimsiz kahraman
türkiyenin bir numaralı kanalı oldugunu iddaa edip dün günaydın da çıkan ilanında john kulini (george clooney), jenefır lopez (jennifer lopez)gibi iki bombaya imza atmıştır logosu berbattır ayrıca...
dccl
yeni yılın ilk haftası yayınladığı filmler ile bir hayli iddalı olduğunu kanıtlamıştır. en azından salak saçma dizler yayınlamaktan iyidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol