hoşlanılan kızın zeki olması

0 /
ohannessenpetersburgerking
hoslanilan kizin zeki olmasi cok hostur, pek hostur. insana sansli oldugu hissini verebilir zaman zaman..
lakin hoslanilan kizin senden daha zeki olma halleri vardir ki; iste insan o zaman ikilemler yasar. zeki kizdir ne de olsa, yapmaktan hoslandigi seyler cogu zaman herkese eziyet geliyor olabilir. yanina yanastirmaz pek cogu, samurai sudoku gibi insani cileden de cikarabilir bu yonuyle. bi sekilde, olur ya hani sevgili olurverirsiniz. tam onunla sevgili olabilmek icin yasadigin onca eziyeti unutur gibi olunca yenileri baslar. diger sevgilerin yaptigi gibi sosyallasmek ister bunye lakin zeki sevgilinin ya sinavi vardir yada hazirlamasi gereken bir odevi. herkes deli gibi eglenip cosarken sen kalakalirsin tek basina sanki bir sevgilin yokmus gibi. esasinda tüm cevren bilir senin bir sevgilin oldugunu ama hic ayni masa oturamazsin, zeki kiz isi olmaz itle kopukla....
velhasil-i kelam cefasi sefasina agir basan hatun tipidir.
ankakusu
en azindan sizin kadar zeki ise iliskiniz oldukca inisli cikisli olacak demektir. hele hele agzida yeri geldiginde laf sokmaya elverisliyse demeyin iliskinin keyfine.
ayrica hoslanilan kiza ayri bir hava katmaktadir zeki olmasi. icinizden su salaklara bak bir de benimkine bak derseniz. zeki olmasi ondan hoslanmanizi ikiye, uce katlar.
lakin isin formulu sizden daha zeki olmamasidir. daha zeki olsa bile sizinle ayni okul, ayni egitimi almasi en azindan daha zeki olmasinin bir ise yaramasina vesile olur.

(bu ukde benim degildir yanlis anlasilmasin)
xerxes
eğer hoşlandığınız kız zeki ise allah size kolaylık versin...

bir de kalbini kazanabildiyseniz allah size daha çok kolaylık versin...
anarchycicegi
tercihimdir.
aptal biriyle anlaşamam. zeki biri ile belki tartışırım ama bu güzel birşeydir. eksik olduğum yerlerde onun bana öğretmesi yani bir paylaşım olması gerekli.
floydian
mükemmel bir şeydir zira sokulan ince laflara ince cevaplar almak, birşey yazınca acaba şimdi nasıl cevap veracek diye düşünmek çok güzel şeylerdir ve her kız bu potansiyelesahip değildir.
walide sultan
aniden daha zeki olma istegi uyandiracak, kisiyi durduk yerde anlamsiz cabalara surukleyecek, gereken donanim yeterli degil ise de sacmalattiracak hede.
hoslanma asamasinda kalmasi gereken, daha ileri boyutlara ulasmamasi gerekendir, ayni zamanda.
bir de bu hislerle baslayip evlilik boyutuna gidilebilecegi dusunulurse, omur boyu karsisinda ezik yasamak gibi bir ihtimali de barindiran basliktir.
denemeler
zeka bir insanı yücelten değerler arasındadır. burada sorun olan sanırım kızın zeka derecesi değil ondan hoşlanan kişinin kendine güven durumudur. kendine güvenen,sağlıklı bir ruh yapısına sahip bir erkeğin buna olumsuz bakmaması lazımdır. aynı şey bayan açısından da geçerlidir.
reggae
çoğu erkeğin kaçtığı kız modeli. meraklısı da vardır ve çabalarından dolayı taktir edilir. ne de olsa egzantrik ve çetrefilli bir yoldur bu. her giren sonunu bulamaz o yolun. ama en sonunda su yatağını bulur, değil mi efendim?..
the return of the v legend
tam anlamıyla özlenen ve istenilen kız modelidir. böyle zeki kızlara can kurbandır, bir dediği iki edilmemelidir hatta onlar hakkında hiçbir düşünce olmamalı kafada sadece aşık olunmalı ve hayran bir şekilde izlenmeli.
doroty
erkegin de zeki ve secici oldugunun bir göstergesidir. sayet hoslanılan kız, kız arkadaş konumuna gelirse; erkeğe gurur verecek bir meseledir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol