seks içerikli başlıklar

0 /
membrane
çok fazla abartıldığını düşündüğüm alt alta çok sık rastalayınca bunaltan ve göz yoran başlıklardır zannımca...
yesil
sol framede istisnasız hergün bolca gördüğüm başlık türüdür.keşke bunun bir ölçüsü olabileceği düşünülsedir...


walide sultan
gercek hayatta tatmini yeterince yapilamamis, seksualiteyle ilgili duygularin yaziya vurulmus seklidir. insanin ister istemez gozu carpinca, bu konudaki acligin hala surdugunun aci bir gostergesi gibi algilaniyor...
hayir, ’kendin kendine ne bok yersen ye’ bunlari baskalarina okutup da, almayi dusundugun hazdir burada anormal olan...
neyse,’hayatin icinde hersey vardir’, gerceginden yola cikarak dusununce, bunlar da olacak tabii...bunlarin,’insanlik anomalitelileri’ katagorisinde olmalari sonucu degistirmiyor tabii...
lady rosenred
olmazsa olmazlardandır bu tür başlıklar.ancak şu var ki abartıldığında iş eğlenceden çıkıp iğrençliğe varmaktadır.ha buna bir sınırlama getirilebilir mi? aslında gayet iyi olurdu ama böyle bir şey söz konusu değil tabiki.sol framede sürekli seks içerikli başlıkların yer alması,popülerliği daha fazla olan bu başlıklara yazılan entrylerin bilgi içerikli başlıklara yazılan entrylerden fazla olması rahatsızlık verici kanımca.nasıl ki sürekli tematik entry girilmesinden rahatsız olanlar varsa ben ve benim gibiler de bu başlıklardan rahatsız olabiliyorlar..burada önemli olan bunun abartılmadan yapılmasıdır.yoksa isteyen istediği başlığa istediği şeyi yazar kimseyi de enterese etmez..
walide sultan
aslinda bu basligin altinda yazmak bile abestle istigalden baska bir sey degildir. ama son bir cumle kalmisti onu seyettiremedim onceki entryde...
diyorum ki, bu guzellikleri(!) yaratmak icin ugrasan bilgicler, kendilerine hic sosyo-psiko tahliller yapiyorlar midir? acaba...hani diyorum yapsalar iyi olacak cunku bunlarin da kalitelisi kalitesizi var. illa ki yazacaklarsa biraz da zeka icersin ki, hepten ’tuvalet yazilari’ gibi igrenc olmasin.
swamplord
independence tarafından houston’umuzun kırmızılandırılarak uzun bir süre entry girilmemesini istediği başlıklar...
artemisia
sözlük jedisinin gün itibariyle ricası üzerine artık entry girilmemesi gereken başlıklardır. bu tür başlıklara hiç entry girdiğimi hatırlamıyorum ama yine de garipsediğim ve anlamlandıramadığım bir uygulama. her rahatsız olduğumuz konuya entry girme yasağı koyulursa zamanla keyfi kaçar gibime geldi. eğer ısrarla kaçmaz diyorsanız bir yazar olarak rica etsem bülent ersoy başlığına daha fazla entry girmeyin zira o yaratıktan hiç haz etmiyorum, insanda entry girme hevesi bırakmıyor ve sözlüğün bütünlüğünü, kalitesini bozuyor. kişiyi transeksüelliğe özendirmekle kalmıyor bir de sinirleri geriyor. eğer uyarımı dikkate almazsanız yasak haline getiririm!!! saçım başım daha fazla dağılmadan ki ziyadesiyle dağıldı, entrymi noktalar, yasaklarla hiç bir yere varılamayacağını tekrar belirtmek isterim.
independence
kainati iki bacak arasindan ibaret zanneden, "yahu pluton var mars var venus var ay var?" dedigimiz zaman "hepsini bir yana birak da bu venus’ten rica etsek bir kere bana verse?ha?" diyen ki$ilerin inanilmaz ragbet gosterdikleri turde ba$liklardir bunlar.

elbette benim oldugu kadar hemen herkesin entrysi hatta entryleri vardir bu ba$lik turlerinde, ancak sanmiyorum ki agzindan kopukler saca saca sirf bu turde ba$liklari arasin normal insanlar.bakarsin bu tur bir ba$lik vardir sol framede, aklinda da bu konu ile alakali soyleyecek bir $eylerin vardir, yazarsin biter.sonra bir ba$kasi yazar, sonra bir ba$kasi, sonra bir ba$kasi, amenna bunlara sozumuz yok.ama her iki kalp atiminda bir seks icerikli ba$liga entry yazmaya kalkarsan buna birileri dur der, yava$ der, kafidir bu kadari der.cunku o birileri bilir ki dunyada iki bacar arasindan daha derin konular, irdelenmesi cok daha luzumlu $eyler vardir ve yine o birileri bilir ki bu tur ba$liklardan inanilmaz rahatsiz olan ba$kalari da vardir ve yine o birileri bilir ki bu ba$liklara yazan insanlarin hakkini korumak gibi bir misyonu varsa bu ba$liklara a$iri derecede entry yazilmasindan rahatsiz olan ba$kalarinin da haklarini korumak yine kendilerinin misyonudur.

bilindigi uzere(bilinir mi bilmiyorum ya neyse.) yasakci bir yonetim yoktur bilgi sozuk’te, hatta tam tersine yasaklardan hic hazetmeyen bir yonetime sahiptir bilgi sozluk.ancak bilinen bir ba$ka gercek de $udur ki, kimi yasaklar olmasa ozgurluklerin anlami olmaz, kiymeti anla$ilmazdi.

eger ki sozlugun bokunu cikarmak turu bir ba$lik varsa ve icerdigi entryler tamamen seks icerikli ba$liklarin artik gina getirdigi yolundaki serzeni$lerden olu$uyorsa, bu serzeni$lere kulak tikamak yaptim saldim cayira mevlam kayira atasozunun hayata gecirilmesinden ote bir $ey degildir.

eger ki sozlukte libidonun tavana vurmasi $eklinde bir ba$lik aciliyorsa ve ba$ligin bizzatihi kendisi anlamini acik secik ortaya koyuyorsa, bu tur yazilara goz kapamak ve kulak vermemek, "alin sozlugu ne yaparsaniz yapin sicin icine atin dort senelik emegin" demekten ote bir $ey degildir.kaldi ki hicbir kuvvet bana yahut herhangi bir sozluk yoneticisine bu tur bilincsiz ve bu tur duyarsiz bir davrani$i yaptiramaz.biz kendi emeklerimizden ote, sozlugun acildigi gunden bu gune geşmi$ gecmi$ onbinlerce(evet onbinlerce) ki$inin emeklerinden sorumluyuz ve kimsenin emeklerinin sirf bu tur ba$liklar sebebi ile heba olmasina da izin veremeyiz.

not olarak $unu da soylemek gerekli.bulent ersoy sol framede sadece bir satir yer i$gal eder, oysa seks icerikli ba$liklar isminden de anla$ilacagi uzere coguldurlar ve sol frameyi gun boyu alt alta okudugunuz $ekilde i$gal etmektedirler.

ha yok "bulent ersoy’un gotu", "bulent ersoy’un tirnagi", "bulent ersoy’un isminin aslinda abdullah olmasi" ve turevi pek cok ba$lik her gun ama her gun mutemadiyen alt alta siralanip sol frame’i i$gal ediyor olsaydi, o konu ile alakali da soyleyecegimiz kimi $eyler olurdu.
kelly
her sözlükte bulunan başlıklardır. yazar profili çeşitlilik gösterdikçe bu tarz başlıkların açılması da kaçınılmaz olacaktır, ha açılsın da.

ama dozunda.

her iki laftan biri cinsel içerikli olursa buna dur demek lazım gelir ki densin de.

kısacası her şey dozunda güzeldir, bazı şeyleri abartmamak lazım.
salome
seks ıçerikli entryler bu denli tepki toplayip, "daha derin mevzular var" eleştirisine maruz kaliyorken, sol framei yemek tarıflerı ve yemek cesitleri ile doldursak yine birilerinden "yasaklama" gelecek midir ki!? bilemedim... ama gereginden fazla subjektiflestiginde, "bana ne" dedirtiyor diger butun konular uzerine yazilan entrylerde oldugu gibi ironik olan ise seks icerikli entry yasaklamasinin bile öznel olmasidir. anlatabildim umarim!
independence
son gunlerde sol frame’de en tepede araliksiz yer alan ba$liklar. biri olmasa bir digeri tunuyor en tepeye, noluyor lan?

dunya degi$iyor, kuzey kore lideri ölmü$ yerine gecen oglunun ilk icraati fuze denemesi, japon cin ve guney kore ordulari kirmizi alarmda ama sol frame bakacak olursan milletin derdi oral seks yaparak sevgilisini uyandiran kizlar.

kck’da yeni dalga operasyonlari var, diyarbakir’da 20 teroristin olduruldugu soyleniyor ama sozlukcene derdimiz ayni, oral seks yaparak sevgilisini uyandiran kizlar.

yahu hepsini gectim, marduk gelecek ebemizi sikecek ama dert degi$miyor, oral seks yaparak sevgilisini uyandiran kizlar.

lan ne kizlarmi$ bunlar da vay arkada$ ya. insan gibi uyansana kizim sen, ne diye elin agzin rahat durmuyor? git once bi yuzunu yika, bi kahvalti et bi$iler yap, birako esnada sevgilin de uyansin da biz de sozlukce bu izdiraptan kurtulalim. ya da hepiniz bana gelin lan, benim uykum derindir, biriniz uyandiramazsiniz beni tek ba$iniza.
trouble
elbette seks hayatın içinde ve tam merkezinde.
elbette konuşmak yasak değil "tu kaka" değil.
elbette bazen zevk ve bazen de bilgilendirme amaçlı konuşulacak.
ancak en ciddi konularda bile bunu amiyane tabiriyle sekse çekmek için " taşak muhabbetine" çevirmemek gerekir.

düşünceleriniz kişiliğinizdir demiş bir filozof.
başka biriyse "dervişin fikri neyse zikri odur" demiş.

yazdığımız yer zikrimizle anılacak bir marka.

kendimiz için olmasa bile bilgisözlük markası için kaydedelim demeden önce zikrimizi bir kez daha değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum.
epikuros
yazarlarımızın günahını aldığımızı düşündüğüm bir konudur. işin bilimsel verilerle incelenmiş hali aşağıdaki gibidir.

indy
yazarın konuyla ilgili entryleri: #1032604 #1031152 #1031142 #1032163 #1035036 #1032428 #1031460

ciddi ciddi seks içerikli başlıklara bulaşmaktan imtina eden biri kendisi. epey araştırdım hatta son verdiğim üç beş entryi de ortalamayı arttırsın diye ekledim(piyasada seksi çağrıştıran şeyler bunlar sonuçta) ayrıca, porno aktristlerini tanıttığı ve genel kültürümüze epey olumlu etkisi olmuş entrylerini hiç hesaba katmadım bile.

seks içerikli entrylerin genel entry sayısı içindeki aritmetik ortalaması(siegesiao): 0,005


elma şekeriiii
yazarın konuyla ilgili entryleri: #1036721 #1035080 #1034826 #1031690

dönem dönem bu konudaki katkılarını bizlerden esirgemeyen bir arkadaşımızdır.

siegesiao: 0,05


bymurat
yazarın konuyla ilgili entryleri: #1035054 #1034990

siegesiao: 0,06


englishman
yazarın konuyla ilgili entryleri: #1036767

siegesiao: 0,11


king34
yazarın konuyla ilgili entryleri:#1036697

siegesiao: 0,06


atayakup
yazarın konuyla ilgili entryleri:#1036700

siegesiao: 0,04


tayfa75
biraz inceledim sevgili tayfayı ve bu adamın seks hakkındaki düşünceleriyle ilgili endişelerim oluştu. yok arkadaş sakıncalı bişey, seks içerikli bir iki başlık bulmak için epey derinlere gittim, son 1500 entrisine, buldum bir iki tane ama onlar da seks düşünenlere ayar vermek için falan. bi meme bi göt bulmak ne mümkün. anca hatalı entrylerim yüzünden beni uyarıp duruyo.

siegesiao: 0


sipsi
epeydir beklenen katkıyı göremiyoruz kendisinden.
ama içimden geçen siegesiao oranı şudur: 0,011578


trouble

siegesiao: 0,02


rumuz pilis tiray egen
yazarın konuyla ilgili entryleri: #1033731 #1032626 #1023926 #1023915 #1021090 #1020574 #1020583 #1016487 #1027478 #1026284 #1025595 #1025297 #1025283 #1025281 …

ortalamamızı ayakta tutan medar-ı iftaharımız.
beklendiği gibi manidar bi siegesiao’ya sahiptir: 3,169
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol