confessions

membrane

- Yazar -

  1. toplam entry 86
  2. takipçi 1
  3. puan 46328

msn de ruh haline göre secilen nickler

membrane
ben bunu anlayamıyorum arkadaş, "mutsuzum" yazmakla gerçekten mutsuz musun acaba bunun samimiyetsizliğini hissediyorum, insan gerçekten mutsuz ise msn’de iletisine bunu yazarak "aaaa neden mutsuzsun", "neyin var şekerim", "aaa yapma böyle" tesellilerini beklemez, bekleyecek hali yoktur çünkü, mutsuzsan mutsuzsundur! mutsuzluktan msn’i açmazsın, konuşacak halin yoktur, biri gelsin benim egomu tatmin etsin, mutsuzum!olmaz ya.

balkon

membrane
jean genet tarafından yazılan bir tiyatro oyunu. oyun, sınıflar arası çatışmayı ve herkesin kendi hayal dünyasında yaşıyor olduğunu ortaya koyuyor. aslen oyun, insanların hayallerindeki karakterlere bürünerek düşlerini gerçekleştirdiği büyük balkon isimli bir genelevde mama, çalışanları ve müşterileriyle geçse de, sahne dışında da halkın kraliyeti devirmek için ayaklanması (asiler) konu ediliyor. oyun atolyesi tarafından sahnelenmiş bir oyun, oldukça küfürlü. zaten yazar metnin altına " eğer bayan oyuncular küfür edemeyecekse oyunda rol almasınlar "diye not düşmüş.

avrupa yakası

membrane
tamam gülüyoruz, eğleniyoruz, eleştiriyoruz monotonlaştı diye fakat benim anlamadığım tek şey babası kapıcı ve tek geliri bu olan bir ailenin kızının (yanlış anlaşılmasın sınıfsal olarak değil, kazanılan para olarak düşünüyorum) nasıl olur da senden benden güzel kıyafetleri ve ayakkabıları olur, biraz dikkat edelim lütfen, bu eski türk filmlerinde yangından kurtulan kadının hastanedeyken ojelerinin renginin değişmesine benziyor!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol