jedilerin düğünü

broken
anlaşıldığı kadarıyla pek yakında gerçekleşecek olan, sözlük yazarlarının davet edilmesi durumunda bilgi sözlük zirvesi modunda geçeceğini tahmin ettiğim olay.
pixie
uzun zamandır bilindiği üzre independence babamız, spoiled de annemizdir zaten. onların evlenmelerine ne hacet.
ha, jediler belki üstlerine takılacak altının doların euronun derdinde olabilirler. şimdiden söyleyeyim, kendilerinin düğününde yalnızca göbek atarım. zaten züğürtlükte sınırları zorlamakta olan bir fakir fukara yazar olarak elimden yalnızca iki gerdan bir kalça hareketi gelir.
goetica
butun bilgiçler toplanıp gideceğimiz çağırılmazsak düğün yerini basacağımız muhteşem oylarımızı esirgemeyeceğimiz ama seri eksi oy veren ibneyi götürmeyeceğimiz jedinin bize bayat pasta ve limonata ikram edeceği düğündür.bir de ayrıca butun sözlük bayanları olarak spoiled ın ayakkabısının altına isim yazacağımız düğündür.
xerxes
düğün ankara’da olursa gelmeye çalışırız. tabii davet edilirsek. pek davet edeceklerini zannetmiyorum ama neyse. mutluluklar dileriz...
walide sultan
insanin icinde baharlar actiran, mutlu bir haberdir evlilik karari...bu cesur kararlarindan dolayi kendilerini kutluyor, hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum.
utopya
sirf o gün icin seri eksi oy veren "kisi" olmayi ve dugune katilmayi bayagi isterim. yere dusen altinlarin toplanip cebe indirildigi ortamda evlenenlere bilgisozluk ekibince takilan oylari cekemeyip, eksileyerek toplamak cok zevkli ve karli olsa gerek...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol