grafolog

0 /
maliyeci
yazdığınız entrylerden kişiliğinizi çıkarmaya çalışacak olan yeni yazarımız.kaldığım derslerin hiçbirinden geçmeyerek beni yalnız bırakmamış ve sadakatini kanıtlamış bir dostumdur.yalnız ben bu adamın yanında konuşmaktan korkuyorum,ne desem gülme krizine giriyor,sonra da "karnımı ağrıttın şerefsiz" diye kızıyor bana.
lady rosenred
kimler var butonuna tıkladığımda gözüme takılan, hoşgelmiş sefalar getirmiş yeni bilgiç.dilerim kalıcı olursun ve eğlenceli günler geçirirsin..
maliyeci
sözlüğe üye ol diye 1,5 sene bana dil döktürdükten sonra hızlı bir giriş yaparak yüzümü kara çıkarmamıştır kendisi.tam bilgiç olacak adammışsın ulen.
yavci
kendisinin adını önceleri maliyeci sanıp, maliyeciye kuzenim deme gaflete düşmeme sebep olan insandır..gerçekten kuzenimdir
maliyeci
dergimiz tuzluğun spor editörü.derbi maçı için yaptığı analizi okumanızı tavsiye ederim.geleceğin ahmet çakar’ı,hıncal uluç’u olursa şaşırmam.
sari ada
doğumgünü kutlu olsun dediğim yazardıraynı zamanda.. kendisi için bi kaç saat içinde okulda sürpriz parti yapılacaktı. ben söyledikten sonra ne kadar sürpriz oldu bilemem tabi.
maliyeci
kendi elcağızlarımla pastasından mumuna,maytabına kadar alıp minik de olsa bir kutlama organize edip,yüzyüze doğum gününü kutladığım arkadaşımın doğum gününü entry ile de kutlamak ne kadar mantıklıdır bilinmez ama, yine de yazıyım. doğum günün kutlu olsun.
olu beden
mutlu mutlu seneler dileriz efenim.

bugün tepesine bir yıldız daha konmuş ve küçük prens’i görebilme şansı bir kere daha artmış. büyümüş mü? haşa.
sergey
dogum gununde benımle nba live 2007 oyununda hesabı odemesine iddaaya girmis, ilk macı kazanıp hesabı bana yıkacagını zannetmıs ancak gerı kalan uc macta ust uste kavrayıp hesabı odemıs insan yavrusu. bu arada oyunda emegı gecen butun phoenıx suns oyuncularına,ozellıkle de 30 sayıdan asagı oynamayan steve nash ısımlı ınsan yavrusuna tesekkuru borc bılırım...

(bkz: kapısmak ısteyen arkadasları beklerız)
(bkz: uyan supermen daha ucucan)
(bkz: iyiler mutlaka kazanır)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol