arabayi iyi kullanan kadınlar

0 /
aylavyu
her an "geç şu direksiyona ben yoruldum artık" diyebilecek olan kadınlardır.siz arabanın kontrolünü alınca da bik bik kafa şişirip, sizin kullanmanızı beğenmezler..vardır böyleleri evet, ben de birini tanıyorum. gerçekten de dadından yinmez.
(bkz: bik bik)
pixie
azınlıktırlar. hatta yok denecek kadar azdırlar. bulundukları yerde koruma altına alınmalıdırlar.

hemcinslerim olmasına rağmen gerçekler acıdır. her sabah ve her akşam sürüp giden trafik maceralarımda kornaya abandığım insanların yarısından çoğu kadın çıkmaktadır. böyledir. bir kadını sürüşünden tanırsınız.

bir yandan da hayvan gibi süren bay sürücülerimiz olduğu sürece kadınların iyi sürmesine pek fırsat kalmayacaktır. siz minik arabanızda tıngır mıngır giderken solunuzdan vroooar diye geçen bir amca arkanızdan "senin ananı.." şeklinde bağıracaktır. gel de sür şimdi bu trafikte. şikayetçiyim lan.
anill
taktirimi hep almıştır bu gibi hatun kişiler.ama çoğundan da tırsmışımdır lakin bunlarda kadın olduğundan bazı"özel"zamanlar aracı kötü kullanabilirler, kadınlık hali işte...bunun içündür ki bunların aracına binmekten pek hazetmem,kaçınırım.
caty blake
"...aklı başında hiçbir kadın kendini bu sınıfa sokmaz. adını ne kadar "kötü şoför"e çıkarırsa trafik eziyetinden o kadar yırtar. akıllı kadın (mecbur değilse) sadece uzun yolda sevgilisini dinlendirmek için direksiyon başına geçer."

(caty blake; wily ile seyahat notları, prologue)
greyfurt
"iyi araba kullanma kriterleri"ne kazaya mahal vermemek ve sorumluluk sahibi olmak şeklinde yaklaşıldığında kadınların genelini kapsayan terim. herkes trafik kurallarına harfiyen riayet ettiğinde kadın şoförlerin büyük kısmı tekniklerinden bir ödün vermeden olağan sürüşlerine devam edeceklerdir. hayatında en az bir kazaya karışan erkek sürücü sayısı kadın sürücü sayısından azdır.
beyaz komur
iyi araba kullanmayı, ortalama 20 km/s hızla seyretmek; dikiz aynasında makyaj tazelemek; sinyalsiz şerit değiştirmek veya dönmek; dikiz aynasına bakarken önü unutmak; öne bakarken arkayı unutmak; geri geri gidememek; park edememek ve direksiyona yapışık araba sürerek refleksleri öldürmek olarak tanımlarsak, kadınların büyük bir çoğunluğu gerçekten mükemmel araba kullanıyorlar.

(bkz: arabayı iyi kullanan erkekler)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol