ikizler burcu kadını

0 /
goetica

ikizler burcu kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir.tıpkı bu burcun erkeği gibi onları da anlamak kolay değildir. böyle bir kadını seviyorsanız mutlaka önce onu iyice tanımalısınız. zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer.
ikizler burcu kadını çok genç yaşta aşık olur. daha doğrusu olduğuna inanır. eğer genç yaşta bir evlilik yaparsa bu evlilik kısa bir süre sonra onun hayal kırıklığına uğramasına neden olur.

ikizler burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. o üstün zekası, tatlı sözleri, zarif tavırları, neşesi ve daha bir çok özelliği sayesinde en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayıp, peşinden koşturabilir.

ikizler burcu kadını, bu burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. çünkü para onun için, bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanları temsil eder. işlerinden kazandıkları para yeterli olmasa da, cazibelerinden yararlanarak iyi bir iş bulmaya çalışırlar. çoğu da bu arzusuna kavuşur.

ikizler burcu kadını toplum da çok beğenilip ilgi toplar. çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendilerine de ayıracak zaman bulurlar.
ikizler burcu kadını çocuklarına düşkündür. fakat doğum anında venüs veya ay parlamışsa çocuklarını pek anlayamazlar.


melankomik
ne uzak ne de yakın durmak gerekir. zaten çift karakterlinin dik alası oldukları için siz anlarsınız ne zaman yakın ne zaman uzak durmanız gerektiğini...

edit: en iyisi uzak durun.
bonuspaterfamilias
ikizler kadını hatunların içinde en zor olanı,en çetrefilli olanıdır.en belirgin özelliği artık herkesin vakıf olduğu üzere müthiş dengesiz ve tutarsız olmasıdır.öyle ki sürekli karar değiştiren ve ansal ruh devinimlerinin etrafındaki insanları çıldırtmasını umursamayacak kadar da küstah şahsiyetler hep bu burca mensup olmuştur.
manik depresif bir eda ile bir anda kahkahalar atıp gülerken birden hiçbir şey olmamışcasına ağlayıp,somurtabilir.hele aşk hayatına hiç bulaşmaması gerekir.zira her daim bir mantık-duygu kavgasının ortasında bulacaktır kendini.ama yine de burçların içinde en güzel ve özel olanıdır.karşı cinsi sürekli kapsama alanı içine alabilmek,sürekli istenilen kız olabilmek yetisine de sahiptirler..yok yani kendimden biliyorum....
goetica
manyaktır,dengesizdir,bir anı bir anını tutmaz,canım dediği bir insana 2 dakika sonra canın çıksın deme kapasitesine sahiptir,$ıpsevdidir,çabuk sinirlenir çabuk durulur,her$eyde bir mantık arar,yalana tahammulu asla yoktur,çok güzel aptal ayağına yatar,bir yanı ya$ı kaç olursa olsun hep çocuk kalır,kendimden biliyorum,21 yıllık tecrubeyle sabittir..
abbaxxas
kesinlikle zekidir,çekicidir,gerektiğinde sonuna kadar fedakardır,mücadelecidir,başarısızlık kelimesi onun sözlüğünde yoktur,kıkançtır,isterse insana hayatı zehir eder,isterse hayatı cennete çevirir,genelde çift karakterli olduğu sanılır ama aslında çok karakterlidir,hiç bir zaman ne yapacağı neyi yapacağı nasıl yapacağı kestirilemediği için tamamen belirsizlik içersinde çözümlenemeyen bir dişi olduğundan cazibesini hep korur...aslında kaçılması gerektiğini düşündüğüm ama nedense herzaman beni kendilerine çeken uzun ilşkiler yaşadığım burcun kadınlarıdır....
ankakusu
baskalari icin iki yuzlu olarak anilacak sahsiyettir. zaten cift karakterli olmakta ne; cift yuzluluk, yani iki yuzluluk.

ama bunlarli seven, bunlarin birine sevdalanmis olan erkeklerin bir tane sevdigi olmaz. 4-5 sevdigi olur. iki yuzlu denmesi yanlistir cunku onlar iki yuzlulukten de otedir. 3-4 belki cok daha fazla yuzludur.

eger mantikli dusunecek olursak bu kadar yuzlu olmalari onlari dogal olarak yuzsuz biri yapmaktadir. nitekim kizdiklarini, sovup saydiklari birine, bir gun sonra en buyuk iltifatlari yapabilirler.
matilda83
sürekli bir karın ağrısı yaratmak için uğraşır,cevresine sataşır ama nedense sevilmeye ve ilgi cekmeye devam eden burcun insanıdır.kısacası ne yaparsa yapsın cazibe merkezidir.
totentanz for eidola
dengesizdir güzeldir tatlıdır bilgilidir çift kişiliklidir mutludur mutlu etme yeteneğine sahiptir ve lakin tek kusuru vardır bir kadın olarak hissetmez kendini erkeğine bunu yansıtamaz.
melankomik
çift karakterlidirler. hem de öyle böyle değil. size basit bir örnekle açıklayayım. sanırım bu örnek yeterli olacaktır..

- (#220794)
+ (#220906) ...
melankomik
keşke hiç olmasaydı böyle bir şey. bu başlığı yazınca yok böyle bir başlık deseydi. eminim ki o zaman dünya çok daha sorunsuz bir yer, hayat çok daha yaşanılası bir olgu olurdu. aslında çok da geç değil, anneler, babalar sizlere sesleniyorum. yapmayın, etmeyin, biraz sorumluluk sahibi olun. 22 mayıs - 21 haziran tarihleri arasında doğmasın kızlarınız, heba olmasın. dünya barışına bir balta da siz indirmeyin. hiç bir şey için geç değildir..
sahmeran
hafif delidirler sağları solları belli olmaz aptal numarası yaparak insanları test etmeye bayılırlar dengesiz sever, dengesiz nefret eder, kıskançtır ama belli etmez eğer istemezse kimse ne hissettiğni anlayamaz susturulamaz 24 saat konuşur dinlensede konuşur dinlenmesede sevimlidir sevebildiği insanlardan hiç bişeyini sakınmaz öle bir kişlk işte...
goetica
her burcun kendi içerisinde iyi ve kötüsü olabileceği gibi ikizler burcunun da mevcuttur,genelleme yapmamak lazım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol