ikizler burcu kadını

goetica

ikizler burcu kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir.tıpkı bu burcun erkeği gibi onları da anlamak kolay değildir. böyle bir kadını seviyorsanız mutlaka önce onu iyice tanımalısınız. zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer.
ikizler burcu kadını çok genç yaşta aşık olur. daha doğrusu olduğuna inanır. eğer genç yaşta bir evlilik yaparsa bu evlilik kısa bir süre sonra onun hayal kırıklığına uğramasına neden olur.

ikizler burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. o üstün zekası, tatlı sözleri, zarif tavırları, neşesi ve daha bir çok özelliği sayesinde en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayıp, peşinden koşturabilir.

ikizler burcu kadını, bu burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. çünkü para onun için, bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanları temsil eder. işlerinden kazandıkları para yeterli olmasa da, cazibelerinden yararlanarak iyi bir iş bulmaya çalışırlar. çoğu da bu arzusuna kavuşur.

ikizler burcu kadını toplum da çok beğenilip ilgi toplar. çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendilerine de ayıracak zaman bulurlar.
ikizler burcu kadını çocuklarına düşkündür. fakat doğum anında venüs veya ay parlamışsa çocuklarını pek anlayamazlar.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol