sevdiginiz birinin başkasıni seviyor olması

0 /
speechbubble
manyak derecesinde aşık olanlar için ’ya benim olursun, ya toprağın’ sözüyle korkutulacak boyuta gelebilmesi ihtimlini doğuran hadise
pixie
bir insanı gerçekten seviyorsanız, sizi ya da bir başkasını seviyor olması umrunuzda değildir. acı çeker ve bile bile devam edersiniz.
tavtavkrilenko
insanın kendisini kötü hissedip,amaçsızca hareket etmesi.tercih edilmemenin de psikolojik etkileriyle birlikte çöküntü yaratması ve ego tatmini için hırçın hareketlerle,intikam almak isteyen insanın karşılaşmış olduğu durum.
denemeler
sayesinde bundan sonraki tüm aşk hayatınızın içine ediliyor olması.yeni birine güvenme diye bir kavramın beyninizden silinmesi...
kumralada
sevginizin karşılıksız olması başlı başına can acıtıcı bir durumken, bir de içinizdeki bütün umut kırıntılarını silip süpüren bu durum sizi sadece nefes alan bir organizma haline getirebilir, getirmesi de kuvvetle muhtemeldir.yani eşekten düşmekle kalmayıp, arkadan gelen eşek tarafından da ezilen karpuza dönersiniz.
floydian
sevdiğiniz kişinin sevdiği kişi de sizi seviyorsa o zaman çok sakat bi durum ortaya çıkmakta, zira kendinizi ya homoseksüel ya da lezbiyen bir ilişkiye zorlanıyor olarak bulabilirsiniz.
lao tzu
seviyorsam gerçekten onun mutlu olması beni de mutlu etmeli. fakat gerçek hayatta ego tatmini bireyin sevgisinin üstündedir. bu yuzden "onun kimle mutlu olduğu"nun ötesinde "benim onunla daha mutlu olacağım" fikri baskındır. sonuç olarak durum acı verir hesaplara iter.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol