karısını doven erkek modeli

hoys
genelde dışarıya karşı sessiz olan erkek modeli. yanii gücünü savunmasız karısında deneyen erkek modelidir. aslında erkek, demek bile doğru olmaz bu tip adamlara. çünkü erkek adam, denildiğinde daha delikanlı insan gelir akla.
archangel
ezik,güvensiz,iletişim kuramayan erkektir.sözünü şiddet kullanarak geçirmeye çalışır,öküzdür,elleri kırılsındır.
belkibirgunbiryerde
karısını döven erkek modeli,aynı zamanda kocası tarafından dövülen kadın modelinin -sözde- eşidir...kadınların her türlü kitle iletişim araçları tarafından bilinçlendirildiği,aile ve devlet desteğine sahip olduğu günümüzde hâlâ"bu benim kaderimdir"deyip buna razı olmaları ve böyle bir zelâlete katlanmalarından dolayı o koca böyle bir şerefsizliğe cür’et edebilmektedir..ne kadar entel dantel,feministçe yaklaşsam da,son noktayı:sallandıracaksın bunları taksim meydanında diyerek koyduğum başlıktır.
seyhmerat
dışarıda bir bok olamamış kendisini sadece evin içinde kral sanan hatta evde kendisini alemin kralı zannetmiş ama aslında tam bir ezik olan erkek tipleridir. bu gibiler bir an önce hadım edilmelidir.
sepulturk
eğer birazcık delikanlıysa bu erkek modeli -hani karısına karşı süper delkanlı ya- gelir beni ve benim gibi diğer erkekleri dövmeye kalkışır. bakalım bu kavgadan kim galip ayrılacak. ayrıca;
(bkz: hain evlat ökkeş)
aello
ataerkil toplum yapısının cehaletle buluştuğu noktada bireyin ezikliğinden de kaynaklanan mallık. feminizm bu durumda bir ihtiyaçtır.
pistazie
igrenc,kisiliksiz,aciz ve sözde erkeklerdir bunlar.erkekligi kendinden gucsuze siddet uygulamak sanan insanlıktan nasiplerini almamıs insanımsı şeylerdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol