confessions

archangel

- Yazar -

  1. toplam entry 124
  2. takipçi 1
  3. puan 46849

survivor türkiye yunanistan

archangel
selim adlı yalama ve yalaka şahsın;derya yunanlıyı denize döküp yarışmayı kazanınca derya’nın ayaklarına yapışıp ağladığı yarışmadır.bu selim geçen haftalarda zevkten 4 köşe bi şekilde derya’yı elemeye çalışıyordu bu hafta ayağına yapışıp ağlıyor.ne güzel yaptı ama reklamını..israil bayrağı olayından sonra böle bişi yapması gerekirdi zaten....

sir dosyasi

archangel
yağmur-durul taylan kardeşlerin yönettiği,vaktinde star’da yayınlanan,başrollerini mehmet günsür ve taner birsel in paylaştığı,türkiye’de ki doğaüstü olayları araştıran mavi büro’da çalışan 2 polisin maceralarını anlatan dizi.çok kısa sürmüştür;fakat kanımca gelmiş geçmiş en kaliteli türk aksiyon dizisidir.biraz x-files ı anımsatsa da izlenmeye değerdi.

hoşlanılan erkekten soguma nedenleri

archangel
-çapkın olması
-ilgisiz davranarak kendi cinsleri arasında prim yaptığını sanması
-aynı anda iki veya daha fazla kızı idare etmenin marifet olduğunu düşünmesi

ve tüm bunlara ek olarak mevcut bir kız arkadaşının olması(ya da olduğunun öğrenilmesi) hoşlanılan erkekten soğumak için yeterli sebeplerdir kanımca.

mavi saçlı kiz

archangel
hayatımda çok önemli ve özel bir yere sahip olan kitaptır.ilk defa lise 2. sınıfta okuduğum mavi saçlı kız ı,2. sefer hangi koşullarda ve ne durumda iken okuyacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.hele ki okuduğum kitaplara burun kıvıran babamın kitabı okuyup,tedavi ve hastalığın gidişatı ile ilgili kısımları işaretleyip,işaretleri yoketmeyi unutarak bana vermesi,kitapta okuyup da hayran kaldığım olağanüstü güçlü duran anne-baba karakterlerine bizzat kendi annem babamda tanık olmak aklımın ucundan bile geçmezdi eminim..dilerim benim hikayem burçak’ın ki gibi sonuçlanmaz.kitapta geçen "artık saçlarım rüzgarda uçuşabiliyor" cümlesi beynime öyle bir kazındı ki...

"peki benim saçlarım ne zaman rüzgarda uçuşmaya başlayacak??"

evli birinin başkasına aşık olması

archangel
kim ne derse desin aşk denen şey medeni duruma bakmaz ne yazık ki.çok da etiğe uygun bir durum olmadığı gerçektir fakat deli gönül bir kez tutulduysa vazgeçmek nedir bilmez.yapılacak başka birşey yoksa uzak durulmalıdır aşık olunan kişiden.kınanmamalıdır bu duruma düşen insan;zira hayat bu;ne zaman kimin başına ne geleceği asla belli olmaz.

depresyon hırkası

archangel
genellikle koyu renkli olur bu hırkalar;misal siyah,kahverengi,lacivert,mor.depresyon derecesine göre haki yeşili olanlarına da rastlanmaktadır.kolları genellikle parmak boğumlarına kadar uzanır ve kişi bardak tutma,kitap tutma ve okuma vs.gibi işlerini parmak uçlarını kullanmak suretiyle görür.zira avuçlar artık kullanım dışıdır.bide çoğunluğu sigara kokar leş gibi.

parisienne moonlight

archangel
gece,hafif hafif kar yağar,fonda parisienne moonlight çalar.o arabadan hiç inmek istemezsiniz;sadece ağlamak,bazen neye ağladığını bile bilmeden ağlamak ve kayar gibi kar tanelerinin altından geçip gidebildiğiniz yere kadar gitmek istersiniz.sadece yalnız kalmak ve uzaklaşmaktır istenen ve bunu yapınca huzur bulunacağını düşünürsünüz ve bulunur da.garip bir şekilde sakinleştirir insanı bu şarkı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol