en büyük aşklar kavgayla başlar

0 /
belkibirgunbiryerde
meali:"bir bayan ve bir erkek önce bir kavga ederler,bakarlar birbirlerine diş geçiremediler,bilinç altında da altta kalmama düşüncesi var ya..kur yapmaya başlarlar ve aniden aşık oluverirler birbirlerine..insanın canına okumak için onu kendine aşık etmekten daha süper bir yöntem dünya üzerinde icat edilmemiştir.."demek olan,bir kısa,ama özlü cümledir...
goetica
+senin ben a.k,allah belanı versin,boyun posun devrilsin,sürüm sürüm sürün in$allah!
-hadi be ordan yav$ak
+ben de seni seviyorum
-canım..
spho
en büyük aşklar, uğruna kavga verilen aşklardır bir başlangıçtan ziyade. ama tabi bir aşka sebebiyet de verebilir neden olmasındır.
su hayat bitsede gitsek
bu sozun soylenmesının sebebi tartısma ile(bunun olabilmesi icin tarafların birbiri ile epey bir zaman gecirmıs olması gerekir)olusan diyalogun duygu aktarımı acısından tamamen saf,katıksız olmasıdır.death macth seklinde degildir.zaten bu tartısma da haklı olan tarafa(burda ruh yapısı saglık bireyler den bahsediyoruz) karsı ilgi beslenilir.ayrıca insan duygusal acıdan baglı oldugu seyleri daha fazla dusundugu icin(nefret te bir duygu olduguna gore)tartısılan taraf surekli dusunulur,hak verildigi zaman(bu surec icerisinde tavırlar cokm onemlidir)duygu ilgi,sevgi v.b tarafa dogru degismeye baslar.
su hayat bitsede gitsek
tartısmanın nerde ve hangi konu ile alakalı olarak yapıldıgı onemlidir bu askın olup olmaması icin.eger is yerinde tartısılır ama tartısma sonucunda kariyeri ve konumu sarsılmıs ise taraflardan birinin(bu bir okul,arkadas ortamıda olabilir)degil ask nefretinin olumcul bir hal almasına bile sebeb verecegınden yanlıs olan onerme.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol