bilgi sözlük ün hızı

0 /
independence
kisa bir sure once bir ust caddemde kurulu olan ve soylentilere gore turkiye’nin en iyi hosting firmalarindan biri olan natro com’a ta$inmamiz sonucunda ortaya cikmi$ olan enfes hiz.oyle ki gun itibari ile ya$anan internet baglantisi sorunundan zerre nasibini almami$tir.
seyhmerat
su an telekomun bütün olumsuzluklarına, bir sürü sitenin açılmamasına, bir sürü programın çalışmamasına rağmen hiç şaşmamış olan ve ayakta alkışlanması gereken hızdır. helal olsun.
myysteriouss
hem msn hem windows messenger bize sırtını döndüğü için göz yaşartıcı durum.evlatlarını terketmeyen baba gibi oldu valla sözlük bu da çalışmasa toplu intihar olur artık.
capt it all
anlık olarak değişen bir hızdır. çoğu zaman çok hızlı olan bir saat dilimi içerisinde 3 dakikalık uzunluklarla 4-5 defa cevap vermeyecek kadar yavaşlıyor. tabi bu aralarda benim bilgisayar başında çıdırmama sebebiyet veriyor.
broken
son günlerin en büyük sorunsalı olması dolayısıyla, yazarlar arasında "bu gün de hava ne sıcak dimi " tadındaki rutin muhabbetlerin konusu olmuş hede.
goetica
yoktur son zamanlarda sözlükte hız mız,sözlüğün hızı kaplumbağa hızıyla aynı duruma gelmi$tir.bir ba$lığa tıklandıktan dakikalar sonra açılmaktadır artık ba$lık.cinnet geçirtmektedir..yeterdir...off’dur..
yetkililere sesleniyorum!!
independence
gun icerisinde hosting hizmetimizi aldigimiz firma ile temasa gecilecek sebep sonuc ili$kileri ara$tirilacak ve en kisa yoldan cozume gidilecektir.
firambogaz
bugün:
hizli yavaş hizli yavaş hizli yavaş
tikla bekle tikla bekle tikla bekle
kapat yine gir kapat yine gir
f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5
ciyaaaaaak.....
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol