andromeda

henuz uc yasinda bir kardesim var
konya’da bir internet cafe ismi, ilk acildiginda en buyuk internet cafesiydi fakat yeni acilan cafelerle birlikte bu unvani elinden alindi. melodi yukleme merkezi, printer merkezi gibi masalar acmis gelenler her islem icin ayri bir masaya gitmek zorunda kaliyor (devlet dairesi orneginde oldugu gibi).
isimsiz kahraman
andromeda:oksijen,nitrojen,karbondioksid,nitrooksid,hidrojen ve benzeri her turlu gazli gazsiz ortamda ureyebilen,birbirlerini kopyalayarak cogalan bir virus.solunum yoluyla vucuda girerek aninda kani pihtilastirarak hayati sona erdiriyor.yok edilmesi oldukca zor olan virus ancak parcalanarak yok edilebiliyor.ama insan vucundaki etkisi 3,5 saniyede kendisini gosteriyor.her turlu ortamda gelisebilen bu virus kendi kendine olusabiliyor.
isimsiz kahraman
maltepe sahildeydi bu disko, daha 17 yaşlarındayım bi akşam gideyim dedim, kapıda 2 ızbandut, damsız yassah hemşerim yasssssahh demesiyle kendimi sahile atmam bir olmuştu. dahada gidemedim, kapandı zati
bitos
gencligimizde vardi bu isim de bir disko.abiler, ablalar, bizden buyuk butun genclik giderdi oraya eglencelerini ballandira ballandira anlatirlardi.imrenirdik sadece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol