biten ilişki sonrasında yaşanan bok atma sureci

angelus
tek tarafli olmayip her iki cinsinde yaptigini dusundugum hadisedir. genel olarak yasanmis olan -iyi veya kotu- bir iliskide bas gosteren kimi uyumsuzluklarin neticesinde gerceklesen ayrilik atraksiyonun sonrasinda yasanan kisa veya uzun sureli ayrilik tramvasinin neticesinde gorulen surectir. kisiler artyk yavas yavas kendileri toparlamis ve ikili diyaloglara girmeye baslamislardir tabi bu muhabbetler ister istemez yasanan en son maceralar hakkinda olur ve iste o an baslar basligimizda bahsettigimiz bok atma sureci "ay sekerim hodugun tekiydi zaten bilemedi kiymetimi" veya "oglum bana hatun mu yok elimi sallasan ellisi" gibi. evet.
hobaa
ne guzeldir,pek zevklidir.kiskancliktan kavrulan taraf yapar bu halti.dustukce duser.cirpindikca salaklasir.karsi taraf tepki vermedikce batan taraf daha bir abartir olayi,hatta takinti haline gelebilir.çirkefle?memelidir.sevgilinin hatrynda çingene olarak kalynmamalydyr.
heyyou
zerre penise takilmamasi gereken haksiz(ya da hakli) kotu soz toplulugu.kisi kendini bildikten gayri,gerisi bostur,kafa guzelken bile kaale almaya degmeyecektir.
7doors
kişi, yaşadıklarına saygı duymalıdır.bu kendisine olan saygısından ileri gelir çünkü o ilişkiyi yaşaması kendi tercihidir ve tercihlerinin sonuçları kötü de olsa bunun sorumluluğu her iki tarafa da aittir.yaşananları ayaklar altına alıp insanların ağzına laf vermesi sadece kendini avutma çabasından kaynaklanır.kişi adeta bir sayıklama hali içindedir.bilinçaltında kendini hatalı gördüğünden insanlara hatalı olmadığını ispat etmeye çalışmaktadır.ya da kendine yakıştıramamaktadır bu ilişkiyi ve üstünden yırtıp atmak ister konuşarak ama bu, konuşarak değil düşünmeyerek olur ancak ve kişinin düşünüyor olması, hala bir şeyleri bitirememiş olduğuna işaret eder.

goetica
ili$ki sırasında mukemmel kusursuz vs. sandığınız ki$inin ili$ki bittiğinde hıyar olduğunu anlamanız arasında geçen surectir bu.buradaki amaç aslında bok atmak değildir zamanında a$ktan gözünüz körken hic bir kötü $eyi sevgiliye konduramamaktır lakin o hic bir kötü $eyi konduramadığınız sevgili bir gun boynuzu takıp kıçınıza da tekmeyi bastığı zaman her $ey kafaya dank eder ki$i de içini döker sayar söver rahat eder huzura erer.genellikle sayıp söven taraf kırılmı$ olan taraftır ba$ka insanlarla konu$urken "ay biliyomusun mualla $erafettin toptu hahayt ona mı kaldım ayol ben elimi sallasam ellisi" derken kafasını yastığa koyduğunda bok atmanın yerini ağlamak zırlamak özlemek alır.tabi gönül ister ki her ili$ki güzel bitsin kimse kimseye bok atmasın hayat bayram olsun gönüller co$sun.
overload
tüm ilişki boyunca içe atılmış olan bazı durumların sevgiliye söylenememesi yada sonradan hatırlanması durumunda oluşan süreçtir. şahıs eğer tüm rahatsızlığını dile getirmişse zaten uzatacak bir sey kalmamıştır hem zaten onca yaşanmış hatıraların arkasından ’’ bırak yaa zaten kaşarın tekiydi 40 yıllık orospu gibi yalıyordu’’ biçiminde konuşan bi kişi kanımca ya kendine güveni olmayan bir zavallıdır ya da hıncını alamamış kazak erkeği. tabii ki örnek modifiye edilerek xx kromozomu taşıyanlarada uyarlanabilir.
melankomik
her aşkın içinde biraz da nefret vardır. aşk bitince -daha doğrusu aşk bitince demeyeyim aşk belki de hiç bitmez ama, o nefret duygusu aşkın önüne geçince- gizli kalan, hiç söylenmemiş sözler, tanınmayanlar yanlar ortaya çıkar bir bir..
calamitycans
zedelenmis egonun tamiri icin yapılan onarma sürecidir.
edit: insanların birbirlerini tanımaları için en iyi zaman ayrılmalarına en yakın zamandır. veda acısı kabugunu soyar insanın, yaldızını kazıyıp çırılçıplak ortaya serer. birlikteligin gizledigi tüm kusurları ayrılık sergiler. dostoyevski
turnusol
yapılmaması gereken yaşanılmışa saygı gösterilmesi gerektiğini unutan zihniyetin uyguladığı politika erkekler için pek sorun olmasa da kızların başına ciddi belalar açan hadisedir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol