büyüyünce doktor olucam

seyhmerat
tipin universitede 6 yil oldugu ve bu 6 yilin kol gibi oldugu ve de 6 yildan sonra cok zor olan bir tus sinavi oldugu cocuklara erken yasta soylenirse hem durustce olur hem de bu sekil utopyalar artik olmaz.
pixie
ossden haberi olmayan masum bunye. baraj maraj viz gelir kendisine. aobp de neymis, yuzdelik dilimler falan.. haberi yoktur bunlardan.
kendisi icin ancak "birakin hayal kursun yavrucak" denebilir.
angelus
bu sekilde temenillerde bulunup buyudukten sonra doktor olan kisim pek bir azinliktadir. sahsimin cocukluk donemlerinde de bir cok arkadasim "ben doktor olacam", "ben atom muhendisi olacam", "ben astronot olacam" seklinde atip tutmasy cok olmustur, lakin bunu diyenlerin arasindan ne doktor, ne atom muhendisi, nede astronot cikmistir. hic mi doktor arkadasin olmadi seklinde bir soru sorulacak olursa sayet. evet doktor olan arkadaslarim cikti lakin onlar daha ziyade "buyunce ne olacaksin" sorusuna maruz kaldiiklarinda gayet sinsice ve icten pazarlikli bir sekilde "ehem ohom" diyerek sahibi olmak istedikleri meslekleri belirtmemis bir curcunaya getirip doktor olmuslardir ve hepimizi sasirtmislardir. ya ataom muhendisi ve astronotlar noldu derseniz bi bok olmadi derim.
sanatis
bir günü de büyüyünce terzi olacam,editör olacam,jigolo olacam,egzost ustası olacam diyen bir cocuk görürsem eger,ona yaşam boyu yetecek kadar para ve dubai de burj el arap otelinde sınırsız yaşama fırsatı sunmak istedigim cocuk cümlesidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol