sözlükte puanının düşmesi

0 /
seyhmerat
uc dort gundur basimdan gecen hadise. cok oy veren birisi oldugum icin bu gibi seyleri fazla takmazdim ancak neredeyse dort gun boyunca ustuste geldigi icin "yeter artik" dedirtmeye basladi bana.
janisjoplin
kompleksli insanlarla karsilastiktan ya da -atilla ilhan’i nasil elestirirsin ?sen edebiyatcimisin? diye soran insanlarin mouse unun nickinizin ustunden gecmesi sonucu olusan bir durumdur.
insomnia jim
burda onemli olan baskasinin size berbat puani verip vermemesi degildir sadece verilmistir bu bu kadar basittir bunun icin ne kendinizi uzmeye nede entrynizi silmenize gerek vardir.
tasar
pek de dert edilmemesi gereken bir hadisedir. yazdıklarınızın kötü olduğu manasına gelmez bu. olsa olsa yazdıklarınızı beğenmemiş olmaları manasına gelir ki, bu da doğaldır. herkesin beğenmesi söz konusu bile olmaz,olmamalı da. ha bundan fikirlerinizin yanlış olduğu manasını da çıkartmayın! siz tirübünlere oynamaya çalışmadan yine doğru bildiğinizi okumaya/yazmaya devam edin. varsın puanınız düşsün, varsın düşmekten de öte eksi olsun, varsın eksiden de öte dibe vursun ama siz çaldığınızın düdük olduğundan emin iseniz bağırarak söyleyin bunu;
ozerezgi
kafaya takılması durumunda bilgi sözlükten soğumaya yol açacak durum. takmayacaksın takılmayacaksın. tuşlara dokunmaya devam edeceksin. içtenliğinle.
goetica
kahrolduğum hatta yatağa koşup atlayıp kezban misali ağladığım durum halbuki ben o puanları biriktirip sakız bile alacaktım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol