confessions

asligibidir

- Yazar -

  1. toplam entry 87
  2. takipçi 1
  3. puan 46409

sıcak tas terapisi

asligibidir
sıcak taş terapisi, 1993 yılında arizona’da mary nelson hannigan tarafından geliştirilmiştir. mary hannigan bu masaj tekniğini 1999 yılında avrupa’da ilk kez ingiltere’de öğretmeye başlamıştır.sıcak taş terapisi, ısıtılmış taşlar kullanılarak ısının bedenin derinlerine nüfuz ettirilmesini sağlayan bir masaj terapisidir. masaj, ısıtılmış ve soğutulmuş volkanik lav (bazalt) taşlarıyla özel bir teknik uygulanılarak yapılır.

tay masaji

asligibidir
aküpresür, şiatsu ve yoga asanalarının renkli ve şaşırtıcı karışımlarından oluşan tay masajı esnetme, kompres, noktasal basınç ve yumuşak salınımların bir harmanıdır. fiziksel bedenimizi, enerji hatlarımızı ve kalbimizi besleyen tay masajı hareketli meditasyon olarak da bilinir.

aromaterapi

asligibidir
aromaterapi, bitkisel öz yağların kimyasal yapısı ve enerjilerinden faydalanan ve masaj, teneffüs (buğu), kompres, banyo ve diğer yollarla uygulanmasını içeren, sağlık ve güzelliği destekleyen doğal bir terapidir.

kartografya

asligibidir
coğrafi/mekansal bilgilerin modellenmesi, işlenmesi, analizi, sunumu, görselleştirilmesi ve yönetimi üzerine araştırma ve eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan bilim dalıdır.

başlıca çalışma konuları şunlardır:

topografik ve tematik kartografya
harita tasarımı ve üretimi
coğrafi bilgi sistemleri (cbs)
mekansal veri tabanları
genelleştirme ve çoklu gösterim
coğrafi görselleştirme ve sanal gerçeklik
mekansal bilgi işleme ve analiz teknikleri
sayısal arazi modelleri
mekansal veri altyapısı
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol