labirent

angelus
icinden cikilamasin diye olusturulan alan. genelde farelere uygulanan zeka testlerinde kullanilir. labirentin sonuna peynir konulup farenin onu bulmasi beklenir farenin biraz kafasi calisiyorsa hic kasmaz kendini peyniri bulacam diye cunku yoktur efendim labirentin sonu. lakin fare peynir canlisi bir varliksa oyle saatlerce peyniri bulacam diye kosar durur tabi sonunda peynir yerine belasini bulur. kisisel olarak sevmem labirentli ortamlari, kiside gerilim hissi yarattigina inanirim.
jesor
tolga örnek yönetmenliginde çekilen, meltem cumbul ve timuçin esen adli oyuncuların basrollerde yer aldigi, 23 aralık 2011 tarihinde vizyona giren film.

nasıl bir film bu film?
istanbul’da gündüz gündüz bir bomba patlıyor. bir sürü insan ölüyor. ölenler arasında ingiliz ve amerikanlar fln da olunca mesele bu ülkelere de sıçrıyor.
işte terör örgütleriydi bilmem neydi derken, araya bir de kaos aşkı sokmuşlar tabi.olmazsa olmazı o filmlerin. böyleyken böyle..
piyasadaki birçok filme nazaran izlenebilecek potansiyelde bir film. iyi film yani iyi, muhteşem olmasa da.
ladycapulet
izlenilesi bir film. hikaye tanıdık ama yine de güzel işlenmiş. kadro konusunda zaten söylenecek çok söz yok. henüz bitirdim filmi, tavsiye olunur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol