elf olmanın dezavantajları

ithilquessir
buyu yapmak 1 kere yetenek isiyse 1000 kere tecrube ve alistirma isidir. bu yuzdendir ki sonsuz yasama (ve dolayisiyla sonsuz alistirma yapma) sansi olan elf’lerin klasik mitolojide tanrilar tarafindan buyu yapmalari engellenmistir. bazi yari elflerde cok nadir olmakla beraber sinirli buyu yetenegi olabilir.
seyhmerat
saclarin uzun sari olmasi ve hepsinin parlak cocuklar olmasindan oturu erkek olan elfler turkiye’ye gelmeleri durumunda "ulan bunlarda tam ibneye benziyor he" laflariyla karsilasabilirler.
angelus
zannediyorum ki bi dezavantaji yoktur. yasadiklari, yasamis olduklari veya yasamis olduklari seklinde kurgulanan donemim en saygin irki olmasi munasebetiyle arti olarak iki kati saygi duyulur bu bireylere. sevilir sayilirlar, hatunlarindan zaten bahsetmeye gerek yoktur guzellikleri felan takdire sayandir, erkeklerinin o zarif goruntulerine aldanmamak gerekir kimisi bilgelikleriyle, kimisi savasci ruhlariyla ortaligin tozunu attirmaktadir. tabi bu anlattiklarimiz hep lotr’da gorduklerimizdir. peki bir dark elf veya drow irki nasildir. anlatmaya bile gerek duymuyorum. zira oyle elf diyince akliniza gelen goruntunun tam tersleridir. ole sarisin, narin, citkirildim bi halleri yoktur.
nuquerna
sanırım "herseyin dezavantajı vardır, kasarsak elf olmanınkini de buluruz" mantığıyla acılmaıs bir baslıktır. ama bir zamanlar bu dusunceye inanmıs bir insan olarak diyorum ki:"hayır abi. maalesef. zaif, kadim, bilge ve olumsuz olmanın hiçbir dez avantajı yoktur.ha, simdi yasasalardı,halk linç ederek fln öldürürdü sanırım kıskançlıktan, kacan bir ikisi de manken olurlardı.ama mukemmel fizikli insanlar(elf?) hayata 1-0 onde baslarlar."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol