gilmore girls

0 /
pixie
sanki anne-kiz degil de kanka gibi davranan bir genckiz ve bir kadinin hayatlarini anlatan dizi.

izlemesi kolaydir, kasmaniza gerek kalmaz, ancak turk aile orf ve adetlerinden o kadar farklidir ki uzun sure konsantre olmus sekilde izleyemezsiniz.
eghontas
oyunculari ise;

lauren graham .... lorelai gilmore
alexis bledel .... rory gilmore
melissa mccarthy .... sookie st. james
scott patterson .... luke danes
keiko agena .... lane kim
yanic truesdale .... michel gerard
jared padalecki .... dean forester (2000-2004)
liza weil .... paris geller (2001-)
milo ventimiglia .... jess mariano (2001-2003)
sean gunn .... kirk gleason (2002-)
chris eigeman .... jason stiles (2003-2004)
matt czuchry .... logan huntzberger (2005-)
kelly bishop .... emily gilmore
edward herrmann .... richard gilmore

seklindedir.
angelus
itina ile izlememeye calistigim dizidir. yayinlandigi ilk gunden beri sebebsiz yere antipatimi toplamistir lakin kanallar arasi gecis yaparken bu dizinin oldugu saatte yanlislik eseri cnbc e’nin kayitli oldugu tusa bastigimda ister istemez bu kanalin cekim alanina girip mecburen izlemek zorunda kaliyorum.
independence
izlemesi cok eglenceli cok zevklidir fakat hem anne hem de kiz o kadar hizli konu$urlar ki ne ingilizcesini cozebilirsiniz tam olarak ne de altyazisini okuyabilirsiniz.ama gene de cok zevkli bir dizidir.
memento mori
sempati uyandiran cnbc-e dizisi.insanda bagimlilik yaratir cunku cok ictendir.ozendiren bir anne kiz iliskisini konu alir.hatta anne kiz demeye dil varmaz arkadastirlar adeta.
overload
genelde problem dahi edilmeyecek olayları çok büyüten insanları anlatan komik ama bir o kadarda garip dizi. bir arkadasım ’’ hocu ana kız grup yapacaksın bunlarla yemin ediyorum ölümsüz olursun kanatların çıkar’’ demesi üzerine ancak sorun ondamı yoksa bendemi anlamdım zira bana arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
kalia
dizi izleyen genç bünyelerde yan etkilere sahiptir.
kısaca:
-bir kasabaya yerleşip butik otel işletme isteği
-genç anne olma isteği
-arkadaş gibi anne olma isteği
-kahve içme isteği
-patates cipsi yeme isteği
downinahole
süper hızlı konuşan manyak bir anne kız ikilisi ve etraflarında gelişen olaylarla alakalı bir dizidir.hangisinin daha çekici olduğu konusunda net bir kanıya varmak güçtür.
artemisia
bu hatunlar öyle hızlı, öyle seri ve teklemeden öylesine zekice ve lafı gediğine koyan cümleler kurarlar ki kendinizden şüphe edersiniz. ayrıca "eheuehe iyi dedin lan" gibi birbirinin zekice cümlelerine takdir edecek tarzda yavşakça laflar asla etmezler, çünkü bu onların doğal halleridir, bir o kadar abartı bir o kadar şahanedirler. ayrıca annesi mi daha güzel kızı mı diye düşünmekten kendinizi alamazsınız.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol