sevgilinin başka şehirde yaşaması

0 /
elenktrinkalamadimsenden
muhtemelen en ufak seyde bile kavga cikabilme olasiligi olan iliskiyi derinden yaralayabilecek bir durum.yanlis anlasilan mesajlar,duyulmayan telefonlarin sonucunu krizlerdeki sevgiliyi yatistirmaya ugrasmak,telefon parasi yuzunden iflas etmek,msn de konusurken hat koptugu icin kafayi siyirmak,ozlemekten balatayi yemek.oooffff offff.
angelus
bir nesli otobus terminallerinde heba etmis olan bir olgudur. lakin guzeldir, faydalidir, yararlary yok degildir zira bireylerin birbirlerin bikma surecini olabildigince uzatmaktadir.
sepulturk
aklı olan insan evladının gerçekleştirmemesi gereken olaydır. evet uzun vadede çok iyi olabilir ama an içinde büyük sorunlar çıkarır.
pixie
özlemek. deli gibi özlemek. o kadar çok özlemek ki, geride kalan bütün duyguların gitgide körelmesi.

burnunuza kadar aşık olmak. köpek gibi sürünmek. devamlı hayal etme sebebiyle hayalgücü sünmesi. saçmasapan objelere sanki o’ymuş gibi anlam yüklemek. ellerinizin daimi boşluğunu devamlı anahtar, bardak, kalem gibi şeylerle doldurmaya çalışmak. bir gün çok kalabalık bir caddede aniden kokusunu duymak, dönüp habersiz kalabalığa uzun uzun bakmak. aylar öncesinden onu göreceğiniz gün için planlar yapmak. sabretmek. beklemek. sürünmek. aşık olmak.

..özlemek.
sepulturk
efendim bu öyle beter bir olaydır ki sizi tamamen çaresiz kılar.

ne yapacağınızı bilemezsiniz. bazen kendinizi o’nu düşünmeye o kadar kaptırırsınız ki dersteyken hocanıza aşkım diye seslenirsiniz.

o kadar çok özlersiniz ki gece yastığa sarılmaktan sabah kalktığınızda kaskatı kesilmiş bulursunuz kendinizi ama her şey bi telefona bakar. telefonu açıp o tatlı sesi duyduğunuzda tekrar yumuşarsnız. sanki biri içinize kezzap dökmüş gibi erir bitersiniz. sevgiliniz ayrı şehirdedir ama yine de onun sesi bile sizi mutlu eder. çünkü bilirsiniz ki -eğer gerçekten seviyorsanız- bugünler geçecektir ve yastıpa sarılmaktan kaskatı kesilen kollarınız sevdiceğinize sarılacaktır. işte o gün sizin gününüz olacaktır.
whisper
benimde en kısa zamanda aynı şehre yerleşmem içn gereken adımları atmış olmamı sağlayan durum.
özlemek elbette... yanında olabileceğim her anı özlemek,yokluğuna yüklediğim her ne varsa beraber sonlandırmak...güzel güneşli sabahları yaşama isteği,her şeyi göze alma,kaçırılan zamanları keşke diye anmak yerine acısını çıkartırcasına yaşama isteğinin tavan yapması.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol