rum kesimini taniyin ermeni katliamını kabul edin

0 /
p t n
sahane olmustur. acilen siktirin gidin alin birliginizi kivirip kivirip bruksel lahanasi yapin denilmesini gerektiren karardir. avrupa birligi sevdasindan kurtulmak zorunlulugunun da son kanitidir.
kizilisikli
tarih boyunca savas meydaninda en acimasiz, en zalim dusmanlarimizin bile yapamadigini bugun masa basinda yapiyorlar.
uyan artik turk evladi! uyan ve artik bu olanlarin hesabini sor. yarin cok gec olabilir....

seyhmerat
en sonunda icimizdeki bir takim avrupa birligi yalakalarininda artik avrupa birligi’ni hic bir sekilde savunamayacak duruma getiren olaydir!"seninde birligininde ta anasini.."deyip bir an once artik denge politikalarina geri donulmesi icin buyuk bir firsattir,tabi boyle buyuk firsatlar sadece buyuk yoneticilerce kullanilabilir,bizdeki gibi acizlerle degil!yarin obur gun ertugrul ozkok ve hadi uluengin’den "kabul edelim ne olacak ki"gibi yazilar gelmesini de beklemekteyim..
independence
turkiye cumhuriyeti nin rum kesimini tanimasi oncelikle kendi tarihini inkar etmesi ve uygulanan her $eyin havada kalmasi anlamini ta$ir.imzalanan garantor devlet anla$masi bizim hukuksal alanda da adada asker bulundurmamizi resmi kilarken kendi elimizle daha once kazanilmi$ tum haklarimizi silip atmi$ oluruz ki bu da ada uzerinde bir kere daha hak iddia edemememize sebep olur.kibrisin yani sira ege denizini de elimizden cikartarak turkiye’nin stratejik onemini de oldukca indirmi$ oluruz.boylelikle de ortadogudaki liderlik vasfimizi siler atariz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol