neden berbat oyu verildiği anlaşılamayan entryler

0 /
angelus
yazarin kendisinin veya diger yazarlaryn berbat oyu alan. lakin bu berbat oyu hak etmedigi konusunda dusunceleri olan entylerdir. bu oylara maruz kalmis nadide ornekler sarki sozu ve tanim entryleridir. zira bir sarki sozu hangi sebebten berbat oyu alabilir diye dusundurur insani. kaldi ki sozlukte sarki sozleri konusunda hassas olmama karsin beni bile dusundurmustur bu konu. acaba sarki eksik yazilmis veya guftesini mi begenmemistir oy sahibi kisi. tanim entryleride ayni konudan muzdariptir. kisi beyaz renk konusunda rengi tanimlar bir entry girmistir lakin beyaz renk konusunda daha farkli ve genis perspektifde dusunen diger yazar birey berbat oyu kullanmistir, evet beyaz beyazdir, sarki sozude sarki sozu neresi kotulenebilir ki.
seyhmerat
#84234 no’lu entryme berbat oyu verildigini gorunce bende pek nedenini anlayabilmis degilim,beni benden aldi bu berbat oyu,galiba sozlugumuzde karsi devrimciler var.olsun be onlarda olsun her kesimden insan olsun,sozluk boyle guzel olacak.
pixie
herkesin puanini yeteri kadar dusururse, kendisinin en yuksek puana sahip olacagi inancindaki bunyenin faaliyetleri.
xerxes
ben de nacizane bu konu hakkinda iki cift laf etmek isterim. ozellikle toplumsal konulardaki entrylerime ve espiri icerikli entrylerime kotu oy verildigini gormekteyim. acikcasi o entrylerime kotu oy verilmesi beni hic rahatsiz etmiyor veya sinirlendirmiyor. ben keyfime bakiyorum, birikimlerimi yaziyorum. kac puan almisim, hic umrumda degil valla. boylesine guzel bir sitede yazar olmanin ayricaligini yasiyorum ve birikimlerimi sozluge aktariyorum. buna uzulen yazar arkadaslarima onerim: "keyfinize bakin, yazarliginizin tadini cikarin!!!"
peach
bilgi sozluk bunyesinde amacsiz ve karalama amacli oldugunu dusundugum ve herkesin bundan sikayetci olmasi uzerine hic karisilmamasini mumkunse rafa kaldirip profosyonel oylama kriterleri konferansi akabinde tekrar raftan indirilmesi gerektigini dusundugum icin ’’aman su entrime neden berbat vermisler demiyecegim’’ ama diyenlerin isyanlarini beyan ettikleri baslik. en berbat benim... iddaa ediyorum...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol