çevreye verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz

angelus
pek bir samimiyetsiz ve klise olmus ozur dileme seklidir, aslinda demek istenen "ben nasil olsa bu insaati yapacam ister rahatsiz ol istersen olma" seklindedir.
carpediem
yollarda kazi calismasi olur, dogal gaz gelir, boru patlar vb. hep bu yaziyi goruruz. neymis, gececekmis. hadi canim, kimi kandiriyorsun. bir yerde bitiyor, obur yerde basliyor. bari "gecici" yazma da bu kadar rahatsizligin ustune bir de salak yerine kondugumuz icin sinirlenmeyelim!
peach
hakkinin yedirtilmemesi gereken durumdur...

konu dogalgaz ise;

-botas verilen ihalenin yapilmasi icin en kisa zamani istemekte, minimum surede maximum bitirim beklemektedir. bu da gece gunduz calysmaya gerceklesecektir.
-ihale sahibi firma yani gerekli hatti cekecek ve gomecektir.
-gommeden sonra taseron firma bir taseron daha tutacaktir hat testlerinin yapilmasi icin.
-ve taseronun taseronu firma basinc testine tabii tutacak, gerekirse sabahin altisinda dolum pompasini, gerekirse gecenin ucunde hava kompresorunu calistiracak isi en kisa zamanda bitirerek hizmete hazir hale getirecektir.
-unutulmamasi gereken yol calismasi, yahut dogalgaz, yahut su hatlarinin dosenmesi, yahut bok pusur icin ortaligi birbirine katmak firmalarin sikinin keyfine yaptiklari birsey degildir. bir an once isyankar, emekten anlamayan, gece polis cagirmaya usenmeyen, ota boka kufur eden insanciklarin hizmetine sunmak icindir. insanlarin agzi torba degildir ki buzesindir.
-ayrica sahibi oldugumuz firma yok gecici bilmemne falan yazmaz. baslikla ayni anlamdaki ’’cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz’’ yakynlarynda da ’’yuksek basync!!! yaklasmayyn’’ yazar. anlami ’’iste veya isteme ben calisiyorum, kicini yirtsan farketmez’’ ve ’’gelip burdaki basync iceren dyrgalardan birine dokunur ya da byrkalarsan ebenin herekesini gorursun’’dur. ayni kanida bulunmayanlar polis, jandarma, belediye, tedas cagirmis ve yalnizca bize ’’kolay gelsin’’ diyerek tekrar gitmelerine vesile olmuslardir. bu durum zaman zaman kavgalara sebep olmus, zaman zaman got olmanin verdigi hal ile aglamakli gozlerin bize bakmasiyla tezahur etmistir.

cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz!!!
seyhmerat
biz insan tasiyoruz hadisesinden sonra insanlara daha sevimli gelen yazi turudur,zira sonunda ozur dilenmektedir,ancak biz insan tasiyoruz lafinin sonuna aslinda bir sey daha eklenirdi ama terbiyeleri musade etmemis olsa gerek."biz insan tasiyoruzz amuna koyyayyim!!"
serco
cevrenin amina koyduktan sonra yetkiler tarafindan tabelalara yazilmis biz ettik siz etmeyin masindaki sozler.
hassan
rahatsizligi vermeden once o cevrede oturanlara sormayanlarin, rahatsizlik verildikten sonra diledigi yuzsuz ozurdur.
tamam sen "idare"sindir ve is yapman gerekir. ama once insanlari bi bilgilendir boyle boyle yapacagiz diye ondan sonra yap ne yapacaksan.
isimsiz kahraman
an itibariyle farkedildigi uzere kendimi burc uyumlarina adamis bulunmaktayim. takriben bir saat surecek efendim. bu sure zarfinda sol frame’in icine ettigim icin bu ozuru nacizene dilemek istedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol