çevreye verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz

peach
hakkinin yedirtilmemesi gereken durumdur...

konu dogalgaz ise;

-botas verilen ihalenin yapilmasi icin en kisa zamani istemekte, minimum surede maximum bitirim beklemektedir. bu da gece gunduz calysmaya gerceklesecektir.
-ihale sahibi firma yani gerekli hatti cekecek ve gomecektir.
-gommeden sonra taseron firma bir taseron daha tutacaktir hat testlerinin yapilmasi icin.
-ve taseronun taseronu firma basinc testine tabii tutacak, gerekirse sabahin altisinda dolum pompasini, gerekirse gecenin ucunde hava kompresorunu calistiracak isi en kisa zamanda bitirerek hizmete hazir hale getirecektir.
-unutulmamasi gereken yol calismasi, yahut dogalgaz, yahut su hatlarinin dosenmesi, yahut bok pusur icin ortaligi birbirine katmak firmalarin sikinin keyfine yaptiklari birsey degildir. bir an once isyankar, emekten anlamayan, gece polis cagirmaya usenmeyen, ota boka kufur eden insanciklarin hizmetine sunmak icindir. insanlarin agzi torba degildir ki buzesindir.
-ayrica sahibi oldugumuz firma yok gecici bilmemne falan yazmaz. baslikla ayni anlamdaki ’’cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz’’ yakynlarynda da ’’yuksek basync!!! yaklasmayyn’’ yazar. anlami ’’iste veya isteme ben calisiyorum, kicini yirtsan farketmez’’ ve ’’gelip burdaki basync iceren dyrgalardan birine dokunur ya da byrkalarsan ebenin herekesini gorursun’’dur. ayni kanida bulunmayanlar polis, jandarma, belediye, tedas cagirmis ve yalnizca bize ’’kolay gelsin’’ diyerek tekrar gitmelerine vesile olmuslardir. bu durum zaman zaman kavgalara sebep olmus, zaman zaman got olmanin verdigi hal ile aglamakli gozlerin bize bakmasiyla tezahur etmistir.

cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz!!!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol