bulunulan kasa kuyruğunun en yavaş ilerlemesi

sak
bir supermarkette basiniza gelebilecek muhtemel olaylardan biri. hangi kasanin onunde durursaniz durun siraniz daima diger kasalardakine oranla sizin bulundugunuz kasada en yavas ilerleyen olacaktir. siranin daha hizli ilerledigini sandiginiz kasaya gecerseniz hayatinizin en buyuk hatalarindan birini yapmis olacaksiniz.
made in heaven
bir de uyaniklik yaptiginizi sanarak digerlerine gore daha az kisinin sirada oldugu kuyruga dalipta onunuzdekilerin her birinin en az onar dakikalik isi oldugunu gordugunuz zaman hepten sinir olabilirsiniz.ilk bakista sizinkine gore daha cok insan barindiran kuyruk takir takir ilerlerken siz mal mal etrafa bakarsiniz.
seyhmerat
ozellikle ondekilerin cok fazla urun almasindan kaynaklaniyor olabilir,bu gibi durumlarda belli bir muddetten sonra arka taraflardan inceden inceye:"marketimi satin aldin anuna koooyayyyimm!"sesleri yukselebilir.
huni delisi
bunun bi benzeri de beklenilen otobüsün en son gelmesi.diğer güzergahlara ait olanların üçer beşer geçmesi.aslında tamamen izafidir.hoşnut olmadığımız bi iş için beklerken zaman geçmek bilmez tam aksi durumlarda ise çok çabuk geçer.
bokk
benzer şekilde, trafikte, bulunulan şerit de en yavaş ilerler. bunların hepsiciği kişinin üzerinde kara bir bulut gibi gezen, onu nereye giderse gitsin takip eden bahtsızlık yazgısıdır.
rutubet
hepimizin kasa kuyruğu,şeridi bilmem nesi yavaş ilerliyor da,bu,seridi sürekli akan,kuyrukta beklemeyen kadir gecesi doğumlu şahıslar nerde abi?kim bunlar.
huni delisi
-hadi arkadaslar biraz acele olalım.
+tamam ya sitrese sokma insanı...hocam açamadım ben.off.
/yavrum iyi dinle cevirirken tık sesi gelirse doğru rakam.
-ohooo polisler gelir bukadar oyalanırsan zaten.
+kursun amacı pratik yapmak.iki dakka sus be adam..sitres oldum.
-yürüyün ya başka kasaya gidelim sittin sene acamaz bu denyo.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol