stephen appiah

0 /
made in heaven
gana’nin hearts of oak takiminda oynarken galatasaray’in gundemine gelmis ancak begenilmemis,sonrasinda italya’da udinese,parma,brescia ve son olarak juventus formalari giymis futbolcu.fenerbahce’ye transferi konusunda yorum yapmaya pek gerek yok.zira sampiyonlar liginde faydali olabilecek bir oyuncu olsa,juventus 30 yasina yaklasan vieira’yi transfer edip bu adami satar miydi diye sormak yeterli sanirim.
seyhmerat
fenerbahce’nin yeni transferi,ne kadar yararli olur bilemeyecegim kendisi tam bir yarma gibi iri yaridir ancak geri kalaninda pek bir halt yoktur zira pek bir halt olsa juventus 20 milyon avro’ya transfer ettigi oyuncuyu 8 milyon avro’ya birakmaz..
darth sidious
ube: futbol
mevki: defansif ortasaha
dogum tarihi: 24.12.1980
dogum yeri: accra - ghana
boy: 1,78
kilo: 77



oynadigi kulupler: udinese, parma, brescia, juventus

hobileri: muzik dinlemek, basketbol maclarini seyretmek, masa tenisi oynamak
expert3
bir sitede bulunan bilgilere gore bit olmasi gerken oyuncu. bilgi su sekilde...


forma no : 4
mevki : orta saha
dogum tarihi : 1980-12-24
dogum yeri : gana
geldigi takim : juventus
geldigi yil : 2005
boyu : 1 cm
kilosu : 77 kg
uyrugu : gana
darth sidious
gol attiktan sonra elini kulagina goturup agzi acik bir sekilde kosan iyi futbolcu. hasan sasin kel kafasini sallayip, kaslarini kaldirararak kosmasindan daha sempatik gelmektedir.
gky
attığı gollerden sonra,dj edasıyla elini kulağına götürüp sevinmesi, gayet orjinal hatta marjinal olan gana milli takımı oyuncusu.gerçi ne kadar sempatik bulsamda bir gs’li olarak kadıköyde attığı gol sonrası "o elini g.tüne sok a........i......" şeklinde küfür etmişliğim vardır kendisine.ah pişman mıyım? banane a... i...’den
kinesis
fenerbahçenin tarihinde yaptığı en kaliteli transferdir kanımca.attığı gollerden sonraki sevinme şekli orjinaldir ayrıca şampiyonluğun kaybedildiği denizlispor maçından sonra hüngür ağlamasıyla gönlümde taht kurmuştur
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol