kızlar osurmaz sanan erkekler

0 /
hobaa
kaslarini da alirlar,onlarin da biyiklari vardir,killari vardir.kakalari,osuruklari,ter kokulari,kusmuklari vardir.hala kadindirlar.
seyhmerat
bazi dogal olan insanin hayvani yonunu ortaya koyan durumlari kizlara yakistiramayan,kizlari hayvani taraflari olmayan apayri bir insan turu olarak goren erkeklerdir,ki bende oyleyimdir.kufuretmek, kotu konusmak, osurmak ya da daha degisik seyler kadinla bagdastirilmaz o hep ayridir, ulasilmak istenen guzelliktir, saf, her seyden arinmistir.tabi bu bir dusuncedir, gercekteyse kizlarda her dogal insan gibi uyku dahil 24 saat icinde gunde ortalama 21 kez osurur.
goodygoblin
aci gerçeği(şaka) kabullenmek istemezler.kizlar da insandır.insanlığın bi gereği olarak da osurmak zorundarılar.(bende hayal edemezdim ama duyunca ikna oldum )
bloody mary
hayatı toz pembe yasayan erkektir..
genellikle çocukluk dönemlerinde başlarlar bunu düşünmeye..
medyanın da bunda etkisi olduğunu düşünmekteyim hatta, kadınlık ayrı bir şeymiş gibi gösterilir..
hep güzel, hep bakımlı olmak zorundadır kadın, izlediğimiz filmerin, dizilerin çoğunda da bu böyledir..
kadın hep estetik davranır..tuvaletten çıktığında götünü silmez sanki...
çok içmedikten sonra geğirmez, kuru fasulye yemedikçe osurmaz..
kendini buna inandırmak isteyen erkek de işte böyle düşünmeye verir kendini..normaldir..
denemeler
osurmak insani bir davranıştır ama bizim kültürümüzde insan içinde yapılması hoş karşılanmayan bir hadise olduğu için bu tarz inceliklerin kızlar tarafından yapılmayacağı varsayılagelmiştir. oysaki çeşitli etkenlere maruz kalan (örn:üşüten,kuru fasülye yiyen vb..) kişilerde -dişi yada erkek- vücut doğal olarak işlevini yerine getirecektir. bu durumun yalnızken ceryan etmesi ilişkinin devamlılığı ve karşılıklı saygı bakımından daha iyi olur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol