kızdan blok yemek

0 /
elenktrinkalamadimsenden
nacisane animi anlatmakla olayi ozetleyebilirim sanirim.bir gun eskisehire kuzenin yanina gidilir.sitenin cogu ogrencidir ve asagida basket oynayanlari goren ben susuz yasayan bir sazan olarak yillarimi verdigim basketbol topunu gorunce kaynamis kanimi ancak attigim sutlarin girdigi basketler durdurabilirdi.lakin boyumun asiri uzun olmamasindan kaynakli sergilenen onyargiyi sirine davranislarimla takimlar beni de oynatmayi kabul etmis lakin bir cins ordan pis pis “bu nerden cikti simdi “bakisinida kacirmamisimdir gozumden.oyun baslamistir ki,top bana gelmistir bir ara tabi uzun sure de elime almadigimiz icin biraz acamilikte olsa hedefe kilitlenmis bir ben,benden iceri….ki o top kacarmi.feyk atilmistir her sey guzeldir,turnike girisi lakin uzun adamlar onumde en iyi hook shut sallanir ve top girer.herkez kiza bakar.cins adam agzi acik kalmistir,gozleri ates bacasi,oyun devam eder,sinirle kalkan zararla oturur,bi hisim cins adam topu alip uzerime dogru gelir turnikeye girmek icin feyk atmaya calisir oda ne,kiz bunu kesti ne yapabilir suuut,evet sut atabilir sut pozisyonu top havaya kalkar ve tam bilekten cikar ki o an zzibavvvvnnnn diye bir ses,top,top nerde diye bakar adam ama top kizin blogundan geri donmus saha cizgisine dogru sekmeye baslamistir.o bakis hic unutulmaz,cocuk agzi acik sekilde kiza bakar.ve o sirada kuzen kizi cagirir…kiz bi daha hic donmemek uzere ortamdan ayrilir.cins cocuk artik hayatla bas basa oturdu kazigin tadini cikarmaya bakacaktir.
(bkz: bu da boyle bir animdi)
zamanlar ötesi edit:
meali:hatunum.hemde ta$ gibiyim.bir de voleybolcuyum.yanliz tirnaklarim biraz uzun uyarmadi demeyin.eh gerisini siz du$unun artik.
#136069
seyhmerat
basket oynarken bir kizdan blok yemek,o kizin nasil basket oynadigina ve sizin nasil basket oynadiginiza gore degisen bir olaydir..eger sizi saglam oynuyor kizda oylesine oynuyorsa yediginiz blokla baya bir kafa bulunur,basketi birakmaniz rica edilir..
xray
bu tarz bi blok msn yada icq da da olabilir... konusmak istemedigi sikici bir erkegi cok rahatlikla bloklaya bilir... hatta bunu erkeklerde yapar... yeter ki eli korkak alistirmasinlar...
karpuzz
cok utanc verici bir duygudur.yasadim,gordum,yedim,biliyorum.sonra o kizi birebir savunmustum,macin ortasinda aglayarak gitti.tirnaklarim cok uzunmus galiba.
ithilquessir
ankara’da yasiyan ve modellik yapan bir internet arkadasi bulunur. bir gece muhabbet basketbola gelir, kiz iyi oynadigini savunur. tabii ki hayatinin yarisini basket sahasinda gecirmis bir insan olarak ciddi alinmaz, dalina basilir, istanbul’a geldiginde yemegine mac teklif edilir.
kizin citipiti bir sey olmasi beklenirken 1:87 oldugu ogrenilir. teke tek mac baslar, kizin basket bildigi kesindir, ama salonda ogrenmis olmanin yavasligi vardir, suzulur gibi bir reversele berteraf edilir, potaya yaklasirken "dur bi artislik yapiyim de tam olsun" denir. top belin etrafinda tavaf edilip ters turnikeye sokulur.
o anda bir blok yenir ki evlere senlik. parmaklarin ucuna surtmek falan degil, avucun ortasiyla bir osmanli tokati ciddiyetinde patlayan blogun sesiyle karsiki daglar inler. yere carpan top yukselip mahallenin diger ucuna dolu yol alir. o moralle mac da kaybedilir. kiza arkadaslariyla yemek ismarlanip maymun rolunun en evrimsizi tecrube edilir.
ayemaye
kizdan bayagi uzun bi erkekse ancak dikatsizliginden faydalanilip yapilabilir ki, sonra o sinirle 50- 40 sayi yersiniz.erkeklik egosu bu bozmaya gelmez.
ayemaye
kimi zaman kendine hic bir kizin blok yiyemeyecegini dusunen okul takiminin en yakisikli ve iyi oyuncusu o kendine tesadufen blok yapan erkek gibi sumuklu kiza o anlik ofke ve gizli hayranlikla(vay be bana blok yapti)asik bile olabilir.sonra kizin icinin blogundan daha da guzel oldugunu gorur ve evlenirler seklinde fantazilerle dolu bi olay.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol