dost kazigi

imgoindeeperunderground
bir kagit oyunu olmasindan ote insana en agir gelen kaziklardandir hatta basinda gelir demek uygun olur.. hayatta en guvenilen insandan yenmis oldugu dusunulurse kazigi sokan cikartsin demekten baska bir sey mumkun degildir cunku baskasinin cikaramayacagi asikardir.. geriye dost yarasi birakir, bunyeye tecrube kadar ama bu tecrubeyi kim ister bilemem..
seyhmerat
oynamasi gercekten zevkli bir oyun,ozellikle onceden planlayip tek bir kisinin ustune oynayinca o kisinin kafayi yemesine sebep veren oyundur..ee bende o kadar kazik yesem....
fausta
en aci deneyimlerden biridir.bazen ask acisindan bile beterdir.guven duygunuz sarsildigi icin bu yaranin kapanmasi bazen uzun zaman alir.gun gectikce alisirsiniz,o olmadan da mutlu olabildiginizi farkedersiniz,hic sallamamaya baslarsiniz.sonra insanlara supheyle yaklasmaya baslarsiniz,hickimseye guvenmemeyi ogrenirsiniz.aslinda boylece de gozleriniz acilmis olur bi bakima da.

(bkz: hisim hisima bir kisim fazla sokar)
poturt
yıllar geçse bile "bana bunu nasıl yapabildi?ben ona bu kadar çok güvenirken hem de..." demekten vazgecirmeyen ve ic acitan kazik.
ak
dost adını verdiğimiz insanlardan tadıp tadabileceğimiz en güzel kazıktır, iyileştirir, öğretir acısı da zamanla geçer.
sato
’dü$man kelimesinin anlamını arkada$ sıfatını ta$ıyanlardan öğrendim’ cumlesıne muadıldır.
ithilquessir
en kotu can yakan kaziktir bu kazik. guvenip kalbinizi actiginiz kisi iceriden gecirdi mi dislerini kalbinize, kaniniz durur, zamansizliktan cikar cokusunuz.

mesela beraber tatil planlari yaptiginiz dostunuz son anda stajim var diye sizinle gelmez, uc gun sonra aradiginizda istanbul disinda tatil yaparken bulursaniz, cok koyar adama bu.

evet kesinlikle bunu yapan insan olamaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol