sporcu kızların güzel olması

p t n
dusuk istisnali bir gercektir. vucudun formda olmasi bir yana yuzlerde de ayni ozen bulunur. sans eseri arcelikten aldigim altyapi kimlik kartiyla (ustunden 5 yil gecmesine ragmen) caferagaya gidip kizlarin macini seyretmemizin de yegane sebebidir. o zamanlar genctik iste...
abyss
bu entry icin once tesekkur etmek istiyorum efendim. sporcu kizlar zaten guzelliklerinden once fiziksel anlamda zinde olmalarindan dikkati cekerler. buna bir de guzellik eklendi mi insan daha ne ister. voleybol maclarinda tribunlerin dolma sebebidir. 6 yilimizi verdik spora, biliyoruz yani.
seyhmerat
valla hele birde bu sporcu kyz tenisci ise o zaman i? ayri bir boyut kazanmaktadyr..hayran olmamak elde de?il tenisci kizlara..
made in heaven
tenisle ugrasan kizlar disindakiler icin bence pek gecerli olmayacak durum.diger spor dallari atletizm olsun,basketbol,voleybol olsun daha cok fizik gucune dayali sporlar oldugu icin bu sporlarla ugrasan kizlar genelde her tarafi kaslasmis erkeksi vucut hatlarina sahip insanlardir.bir kiz icin gereginden fazla uzun boylu olmalari falanda ayriyetten rahatsizlik verici olabilir.
carpediem
eger sporu birakirsa birden cok fazla kilo alacak olan kizdir. cunku sporu eger profesyonel olarak yapiyorsa ozel bir diyeti vardir ki bu diyet o bildigimiz diyetlere hic benzemez. ozellikle yuzuculerin bol karbonhidrat iceren normal birinin bir gunde aldigi karbonhidratin birkac katini bir gunde alacak sekilde olan diyetleri vardir. sporu birakinca diyet kolay kolay normale dondurelemez tabii. sonuc icler acisi olur.
kenz
genellikle voleybol ve tenis ile uğraşanları daha güzel olur ortak görüşü toplumda hakim olmakla beraber diğer branşlarında güzel kızlar çıkardığı görülmüştür. lakin voleybolcular bu alanın en önde gelenleridir
su hayat bitsede gitsek
sebebi cok acık olarak bu kızların cilt,ten,kas yapılarının duzenli olarak calısma ile kazanılan parlaklık,canlılık kazanmasıdır.guzellik anatomik olarak duz kasların simetrik buyumesıdır.ozellik ile sinirsel gerilime sahip insanların yuz ve vucut bicimleri dısa cansız,buzulmus,solukğ,devin duyumsal olarak itici gelir,ama spro yapan bir insan kendine guven duydugun icin(bu ozellik bir cok sporcu tarafından basarının temel sebeblerinden biri olarak gosterilir) karsı tarafada bir guven verir. bu bir yiyecegın parlak,canlı,sert yapısı ile daha lezzetli gorunmesınden dolayı yapılan secimi ile,bir insanın daha cekici gorunmesi ile yapılacak secimin aynısıdır.(aksıonı iddia etme makyajlı kıların bir ortamda direk dikkat cekmesıde bu sebebtendır.dikkat eder isen kozmetigin butun amacı spor ile gelen guzelligi,saglıgı taklid etmesidir.en azından mermer gibi cilt,pürüzsüz ten,kalcalar v.b.) ayrıca uremek icin saglıklı olanları isteriz nasıl ki lezzet icin taze yiyecek,iletisim icin dogru bicimleri secmeye calıstıgımız gibi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol