sefter taş

independence
22 aralık 2016 ışid'in askerlerimizi yakması konusundaki askerlerimizden biri.

2015 ten bu yana ışid'in elinde esir durumdaydi, kimse kilini bile kipirdatmadi ve dun ışid her zaman yaptigini yapti, fethi şahin ile birlikte sefter'i de yaktilar.

mecaz anlamda degil, gercekten canli canli yaktilar sefter'i. bir kisi de cikip kurtarmaya calismadi bu cocugu ışid'in elinde bulundugu sure boyunca. sefter'in atesini sefter'i ve diger askerleri kendilerine ait olmayan topraklara yollayanlar harladi.
alienpanda
boş umutlarla belki kurtulurum diye aylarca bekleyen yigit. seni bu duruma düşünenlerin hesabını sorucaz sen rahat ol.çok uzakta değil düşmanlar içimizdeler.nasıl 100 sene önce kovmayi başardiysak yakında da başarıcaz. sadece özur dileklerimi sunabilirim sana utanıyorum çünkü ve hep utanicam anasının kuzuları.
ersel
Çeşitli yerlerde videosunun sahte olduğunu, oyun olduğunu vs. savunan kişilerin hiç değinmediği kişidir. Fethi Şahin ışid sempatizanı olsun diyelim, Sefter Taş'ın ne günahı vardı!
hmmmmmtmmcnm
Yani nasil denirki bilmiyorum medya kötü bisey be yazar kardesler. Çok güzel unutturdular bu askerleri bize. Kamuoyunun gücünü hafife almamak lazım. Adamı tabiri caizse ipten götürür ipten alır ve biz bu askerleri kaderine terk ettik.
adige
türk ordusu ve türk askerinin düşürüldüğü durumun adıdır sefer taş.bu olayın bir diğer tehlikesi ise,türk askerinin aidiyet duygusunu sarsması olabilir.işin insanı boyutunu tartışıyorum bile.zira işin içinde hiçbir yönüyle insani boyut yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol