oray eğin

0 /
lapsus
serdar turgutun aksam gazetesine yaptigi katilari son zamanlarda aksam gazetesinde olusan degisimleri gormezden gelmemek elde degil,ustelik gazete kadrosuda buyuk oranda genc insanlardan olusuyor ancak yalnizca genc olduklari belli bu adamlari cogunun birikimi yetersiz,oldugunu iddia ettikleri birikimleride anlamsiz bilgilerden olusuyor -birikimlerinin ne oldugunu acmak gerekirse:en kaliteli ama en ucuz pasta nereden yenir en guzel meksika lokantasi nerdedir gibi bilgiler- bu yetersiz insanlarin basinda oray egin geliyor kendisi yanilmiyorsam aksam gazetesinin pencere ekinden sorumlu -yanlista biliyor olabilirim- ekte zaten bunu belli ediyor baris bardakci disinda okunacak hicbirseyin olmadigi oray eginin kendi gibi hicbirseybilmeyengilleri icine doldurdugu bir
ek kimi zaman kendi hezeyanlarini yaziyor kimi zaman entel takilip basini basindaki curumuslugu elestiriyor ama kendinden ve aksam gazetesindeki diger hicbirseybilmeyengillerden gelen kokunun farkinda degil dilerim bu koku serdar turgut tarafindan kisa surede farkedilir.
cyranonunburnu
bugünkü yazısında yasar kemal hakkında çirkin ithamlarda bulunan medya böceği. bir önceki gün ufuk güldemir’in kucağından yazdığı yazılarla suleyman’s, haberturk weekend gibi programların yaratıcısına yalakalık yapıp bugün de orhan pamuk’un aldığı nobeli ’türk dili’ açısından mutluluk verici olarak addeden topaç.

http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=55408,10,6
bayanasabi
ağır gay, akşam gazetesinin hop hop oray top oray köşe yazarı, yürürken bir kadından daha fazla davetkar ve kıvırtarak yürür
ed nh
mümkünse konuşmasın. yazılarını sevdiğim bir yazardı ama yaptığı yorumlarla (şarkı söylemek lazım) sadece kıl olmak için orda durduğunu tahmin ettiğim en genç köşe yazarlarından biri.
angelus
bir insana saniyenin onda biri kadar bir süre içerisinde nasıl kıl olunabileceğini fevkalede bir şekilde şahsıma öğretmiş olan pek değerli bireydir kendisi. hayır kırk yılda bir tv. izliyoruz o anda da bu tip varlıklarla muhatap olmak zorunda kalıyoruz. çipil gözlüdür de ayrıca kendisi.
floydiandm
gereksiz bir adam. ayrıca berbat aksanına ve müzikten anlamamasına rağmen bu konuda profesyonel insanları eleştirmesine kıl olduğum seviyesiz insan.
chamomile
dakika itibarıyla travma geçirmeme neden olan şahsiyet. ’şarkı söylemek lazım’ adlı yarışma programında, yarışmacı serap ezgü ile süregelen tartışmasında; fikir ve konuşma yeteneğiyle boy ölçüşemeyince hakaret etme yoluna başvurmuştur. konu her ne olursa olsun, bir kadını haydar dümen’e ya da yıldırım aktuna’ya yönlendirmek oray eğin’in haddi değildir. fikir ve beceride acizleşince hakaret etme yolunu seçmesi ne yazık ki bunca eğitimi boşa gördüğünü, şu an sürdürdüğü doktora eğitimini tamamlamasının da beyhude olacağını düşündürtmüştür. ayrıca; gazetecilik, yayıncılık, habercilik oray eğin ve onun gibilerin tekelinde değildir. şükür ki değildir. aksi takdirde meslek, -şüphesiz- çok kişi tarafından terk edilme tehlikesiyle yüz yüze kalacaktır.
westkhan
biraz gıcık olduğu su götürmez bir gerçek olan bazı yazıları komik içerikli genelde çamur atan kişilil geçen gittiğim tv makinasında sırf kendini artistliğe vurmuş ve tribe girmiştir.
tumeri
(bkz: inci çayırlı) ’ ya üniversitede ders veren bi insan olarak nasıl radikal okumassiniz diyerek reklam yapan ilginç bi karakter.insanlık sıfatını bu insanla paylaşmak utanç veriyor.ayrıca kendisi eyşan adlı hatuna yazmaktadır.
vona
dün akşam türk basınında cahiliye devri yaşanıyor diyerek beni sinirden ve gülemekten yerlere yatıran adamımsıdır.
sen dön de kendine bak demezler mi oray sana önce ki sen bunu söyleyebilecek en son adamsın iğrenç konuşmanla cehalet dediğin şeyi her akşam televizyon ekranından fırlayarak üzerimize kusan ucubesinin bayrak sallayanısın!
kim bulup o gazetedeki köşenden o programı izleyenlerin üzerine saldıysa seni o maymunlarca taşlanarak recmedilsin. allahtan dileğim budur. köşede yeterince çirkindin, gudubettin zaten şimdi geldin yemek masamıza oturmaya başladın zap aralarında.
simdi yikil karsimdan
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol