bilgi sözlük rebirth buluşması

0 /
darth sidious
9 mart carsamba aksami yapilacak olan tarafimdan organize edilecek olmasi sebebiyle herseyiyle yakindan ilgilenecegim, havanin durumundan bagimsiz olarak yapilacak bulusmadir. bulusma yeri olarak iki nokta belirlenmistir. anadolu yakasindan katilacak olanlar icin saat 18:00 da kadikoydeki besiktas vapur iskelesi, avrupa yakasindan katilacaklar icin ise saat 18:30 taksim akm onu uygun olacaktir. iki grup mekanda bize ayrilmis bolumde bulusacak ve eglence tavana vuracaktir. bulusmanin gerceklesecegi mekan icin uc ayri gorusme yapilmakta olup keseye ve neseye en uygun olan mekanda tercih kilinacaktir.
expert3
bulus bulus nereye kadar diye aklimdan gecirmeme neden olan organizasyon . katilirmiyim bilemem ama katilanlar eglenecektir orasi kesin.
darth sidious
istanbul disindan katilmak isteyen ve bu sozlukculeri misafir edebilecek fedakar, cefakar arkadaslarin benimle irtibata gecmeleri rica olunur. unutmayin bugun onlara yarin size.
wilson
bilgi, sozluk ve bulusma gibi 3 nadide turkce kelime icerisine "rebirth" kavrami konmasiyla isim kotulugu yasamis, her zamanki gibi son dakikaya kadar her isimi ayarladiktan sonra son dakika cikan baska bir is munasebetiyle katilamayacagim bulusma.
darth sidious
bulusmaya katilmak gibi uhrevi bir karar veren yazar insanlarinin rezervasyon icin bana ya da jediye houston, msn, sms yada daha yakinda olanlarin durtme suretiyle haber vermeleri yararli olacaktir. bulusmaya 4 saat kalana kadar rezervasyon yaptirabiliyoruz. kimse ayakta kalmasin, herkes bi yerlere otursun diye boyle bir care bulundu.
expert3
telefon ile rezervasyon yaptirmak isteyen bilgiclerin izlemesi gereken yol.

1)turkcell hatli telefonunuzdan 8021 bilgi sozluk hattini arayin.
2)fazla kontor harcamamak icin hemen 4’u tuslayin.
3)sozlukde kullandiginiz nick’i soyleyin ve uc defa ufleyin.
bu islemleri yaptikdan sonra size bir mesaj gelecek ve bulusmada giymeniz gereken kostum hakkinda bilgi verilecektir.
darth sidious
gun itibari ile adaylardan guitar bar in bir adim onde oldugu bulusma. su an bira 3,5 ytl. bize bi guzellik yapacaklar. ortam gayet guzel. iki katli bir mekan. ust kat tepinmek amaciyla genis birakilmis. bizim icin dolduracaklar. hafta ici canli muzik yok ama yine bizim icin o gun bir grup calacak. normalde rock muzik yapan bir mekan olmasina ragmen o gece bizim istedigimiz olacak.
wilson
guitar bar yetkililerinin sanssiz kurbaga ile bir bagi olduguna inanmami saglayan bulusma hadisesi. zira bulusma gecesi cinsel durtuler harici her istege hayhay diyecek bir ev sahipligi yapacaga benziyor bu guitar bar.
independence
07 mart 2005 pazartesi gunu itibari ile bulu$maya katilacak olan ki$ilerin isimleri, bulu$manin net olarak nerede yapilacagi, saat kacta ba$layacagi ve saat kaca kadar devam edecegi bu ba$lik altindan yazarlarimizla payla$ilacaktir.bu zaman zarfi icerisinde bulu$maya katilmak isteyen arkada$larimiz organizator sanssiz kurbaga`ya yahut bana houston uzerinden bilgi verebilirler.
quantitatif
taksimin nadide mekanlarindan olan muhtemel guitar bar da yapilacak olan bulusma.ortami ferah ve haftaici cok fazla yogunluk olmadigindan biz bize gecicek olan benimde yurt disindan bir kac arkadasimla katilacagim bulusma.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol