confessions

callow

- Yazar -

  1. toplam entry 114
  2. takipçi 1
  3. puan 46623

g3

callow
tek erin muharebe silahidir.7.62 mm.capinda yatik mermi yollu gorerek ate$ eden,tek ki$i tarafindan kullanilan hafif bir piyade silahidir.$arjorle doldurulur,igne ile ate$lenir.barut gazinin geri tepmesi ile otomatik ve yari otomatik olarak cali$ir.

milyem

callow
askeriyenin kullandigi bir tur aci olcu birimidir.hedef tayini ve yon bulmada kullanilir.yari capi 1000 m. olan bir dairenin 6400 e$it parcaya bolunmesiyle olu$an her bir yayin merkeze yapmi$ oldugu aciya milyem denir.

asker

callow
askerlik mukellefiyeti altyna giren $ahyslara ozel kanunlarla silahly kuvvetlere intisabeten ve resmi bir kyyafet ta$yyan $ahsa denir.kysacasy benin $uanda bulundugum durumdur ne yazykky.velakiin amasya 15. piyade cav. egitim tugayynda oldugum ycyn cok $ansly hyssettygym durum.cunku buraya askerlygymy yapmaya degylde kamp yapmaya gelmy$ gyby hyssettygym yerdyr.aklynyza gelebylecek herturlu ymkanyn bulundugu bu yerden ne mutludur ky sozluge entry gyrememe mahrumyyetym ortadan kalkmys durumdadyr.cunku ynternet kafesynden tutunda bylardo salonu,pastane,synema salonu,lahmacun salonu,cafe,caybahcesy,kyrtasyye,manav,kuruyemyscy,atary salonu,koguslaryn bahcelerynde muzyk kutusu,kahve-expresso-cay-sycak cykulota vb. yceceklery gonul rahatlygyyla alabylecegynyz makynasy... saymaya vaktymyn yetmedygy byrcok ymkanyn sunuldugu byryerde askerlyk gorevymy yeryne getyrmekteyym burdan butun sozluge selamlar.

şok

callow
$ok $ok $ok !!! %50 ye varan indirimlerle bilgi sozlukte bahar kampanyasi ba$ladi.bilgi ve geyik ali$ veri$lerinizde bize gelin hem kaliteden odun vermeyin hemde paraniz cebinizde kalsin.

bruce willis

callow
dunyaca unlu bir aktor olmasi di$inda,bir cok hatuna gore tatli yani parantez acarsak sexy bir gulumsemeye sahip ki$iliktir.bu yuz ifadesini bir cok erkek taklit etme cabasina girmi$tir.cunku artik "bruce willis gulumsemesi" die dunyaya namsalmi$ bir ifadenin butun kadinlarca begenildigi du$unulerek erkeklerin hatun milletini ayarlama taktiklerinin bir zamanlar gozdesi olmu$tur.

pilli bebek

callow
ankarali rock grubu.en son hatirladigim ssk i$ hani icinde bulunan "baraka" adli barda sali,per$embe gunleri sahne aliyorlardi.grubun zannimca kayda deger dinlenesi parcalarindan birisinin sozleri $oyledir;

siyah beyaz

siyah beyaz duslerimde seni hatirlarim
bombos ellerimde seni duyumsarim
sensiz gecelerde sensiz aglarim
sonsuz gecelerde sensiz aglarim

firtinalar sabahinda dogan gunu duyumsarim
mevsimlerin sicaginda susuzluga kanarim
yitip giden insanlara, dostlarima aglarim
yanlis zamanlara, sensizlige aglarim

nedensiz sorgusuz bir ruya gozlerimde
nedensiz sorgusuz bir duvar benligimde

siyah beyaz duslerimde seni hatirlarim
bombos ellerimde seni duyumsarim
sensiz gecelerde sensiz aglarim
sonsuz gecelerde sensiz aglarim
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol