tv unutulmazları

0 /
imgoindeeperunderground
9 kasim 2003 gunu milliyet gazetesinde yazilanlar sunlar:

1) guner umit’in kadin kiliginda turnike sunmasi...
2) fatma girik’in soz fato’da programinda ilk tukurusu...
3) medyum memis’in medyum keto’ya giristigi saniyeler...
4) yildo’nun supermen kiliginda turnike sunmasi... (yakismisti da!)
5) sadettin teksoy’un kutuplarda kibleyi arayip namaz kilmasi...
6) kaan yakuphan’in haber sundugu sirada arkasindaki panonun kafasina dusmesi...
7) tolga garipoglu’nun hugo yarismacisi kucuk bir cocuktan kufur yemesi...
8) sevda demirel’in hande ataizi’ne tokatla dalmasi...
9) kenan ercetingoz’un magazin forever tanitiminda cartel uyelerinin arasinda rap yapmasi...
10) reha muhtar’in tavanda yuruyen sirk cambazi ile konusurken ekranda kendi goruntusunu ters cevirtmesi ve roportaji 2-3 dakika boyunca bas asagi yapmasi...
sinirsahibi
yazilmayan tarihte ise: turgay $eren’in ali sami alkis’a "ebenin ami ali sami demesi", mutluhan suner’in olayli gecen roma-gs sampiyonlar ligi mac sonrasi roportajlarinda muhabire yayinda olduklarini unutarak "ya cem sicicam yaptiginiz ise bi adami bulamadiniz" seklindeki cikismasi gibi olaylar vardir.
seyhmerat
ozellikle ahmet cakar’in vurulmasindan sonraki telegol’de adnan aybaba’nin studyo cicekle gelip once ahmet cakar’in koltuguna sarilmasi ve sonrasinda aglayarak "burada otururdu" demesi ve ardindan cicegi aglaya aglaya koltuga koymasi efsaneydi. hic unutamadim bu sahneyi zira unutmak da istemiyorum, aklima geldikce kopmak icin.
oktuys
yorum farki adli programda canli yayinda mehmet barlas in telefonunun calmasi, telas icinde kapatmasi, tekrar calmasiyla sise dibi gozluk camlariyla emre kongar in biyik alti gulusunu kizarip bozarmalar esliginde patlama derecesine getirmesi ama efendiliginden odun vermeyip ses etmemesi... zaten sonra mehmet efendi kendi kendine verdi ayari.
eric cartman
malumunuz tvlerin degismez ogelerinden biri de muzik kanallarinin doksan altmis doksan turkcesi noksan vjleri ve onlarin her programda "gunun konusu" ile ilgili olarak yaptiklari akillara ziyan telefon sohbetleridir...bundan uzun zaman once,pek de populer olmayan bir tv kanalinda bir hanim kizimiz yukaridaki konsepte uygun olarak "beni almak icin ne verirdiniz?" konulu bir sohbet acar.gelen cevaplar hepinizin tahmin edecegi turden tabii ki-"evimi,barkimi her seyimi,hayatimi vs. vs...".ama en sonunda bir amcamiz cikti ve tok bir sesle "15 milyon verirdim..." der.kizcagiz sok olmus bir ses tonuyla "niye?" diye sorar.cevap da superdir:"eee seni kantara vursak 50-55 kg gelirsin.kasarin kilosu da 300bin olduguna gore..."
grafolog
hakem iki sarı kart göstermiş fakat kırmızı kart ortalarda görünmemektedir. şansal büyüka erman toroğlu’na "hocam bu hakem hatası mı kural hatası mı" diye sorar ve olay gelişir:
şansal: hocam bu hakem hatası mı kural hatası mı?
erman: bak şimdi şansal, senin anan gelir!
şansal: hocam anamı karıştırma!
erman: ben senin anana bi korum!
şansal: hocam!?!
erman: hakem bunu görüp sarı kart vermezse hakem hatası olur. ama iki kere verip kırmızıyı göstermezse kural hatası olur...
şansal: !?!

not: olay tarafımdan canlı olarak izlenmiş ve aynen aktarılmıştır...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol