kırmızı başlıklı kız

0 /
angelus
kirmizi baslik takip ninesine yemek goturen kiz, torununu bekleyen nine ve gizli kahraman kurt’un maceralarini anlatan masal.
imgoindeeperunderground
bir miktar aptal olduguna her daim inandigim kizdir. nitekim yatakta yatan kurt’u anneannesi zanneder bu salak yavru ve ona "senin burnun neden bu kadar buyuk" "agzin niye oyle" "bu yatagin uzerindeki cadirin sebebi ne" gibi sorular sorar, en sonunda da hikayenin en akillisi olan kurt bu kizi yer. iyi de eder aslinda ama zavalli kurt’u oldururler sonradan. halbuki kurt ic gudulerine uymus ve ac karnini doyurmustur. doganin kanunu guclunun gucsuzu yemesi seklindedir ve bu kurtu oldurenler ekolojik dengeyi bu masalda bile bozmuslardir. evet aynen boyle olmustur.. hatirliyorum ben.
beatrix
basketbol macinda bir antrenorun oyuncusuna kullandigi cumle ile yarilmama sebebiyet veren kahramanimiz. " kirmizi ba$likli kiz gibi dola$iyon sahada!!!... bi sepetin eksik!!!"
esrakesh
masalin gercek halinin soyle oldugunu iddia edenler vardir:

nukleer baslikli kiz (kizimin annesi) ve oynar baslikli adam "the giletteman" (kizimizin babasi) babaanneye gicik olmaktadir.sebebi ise aciktcr, babaanne aslinda $erefsiz bir buyucu ve anne-baba-kiz ucgenini imha etme calismalari yapan sinsi bi$eydir.

gune$li ve ku$ civiltili bir gunde nukleer hanim kotu babaanneyi oldurmek icin bir plan yapar . plana gore ufak ve sirin kizimiz babaanneye pogaca ve corek goturecek , lakin corekler zehir bakimindan zengin olacak sekilde imal edilecektir.

kurye formatindaki kirmizi baslikli kizimizda aslinda yukarida dedigimiz gibi pek sirin bir kiz degildir. kendisi fettan guzel olmasi yaninda mahallenin sempanzeleriyle fingirdesmesiyle unludur. zaten sapkanin renginide erotik olsun diye kirmizi secmistir .

neyse biz konumuza donelim ,kizimiz sepetini alir ve yola koyulur.kizimizda herkes gibi babaanneyi oldurme planlari yapmaktadir ve bir yandan yuruyup bir yandanda plan yaparken me$hur tilkimizle karsilasir.

tilkimiz bilinenin aksine son derece iyi kalpli bir hayvanciktir.tam bir gonul hayvanidir , kalbi sevgiyle doludur. bu sevginin bir yansimasi olarak kizimiza babaanne icin cicek toplamasini tavsiye eder tilkicik . erotik ve sinsi kizimiz bir an yolun kenarindaki zehirli mantarlari gorur ve bunun uzerine teklifi kabul eder.tilkinin ise o arada yapacak birseyi yoktur ,cani sikilmaya baslar .birden babaaneye olan sevgisi aklina gelir ve babaannenin elini opmeye gitme fikrini benimser. ici sevgi dolu olan tilkimiz kosar adimlarla babaanneye gitmektedir artik.

uzun ama neseli bir kosudan sonra tilki babaannenin evine varir mutlu bir sekilde eve yaklasir. nazikce kapiyi tiklatip iceri girer. o sirada babaanne yataginda cinsel fantaziler kurmaktadir. tilkiyi gorunce sahip oldugu butun sevk ve ask istegiyle zavalli , masum , temiz yurekli , etrafa nese sacan tilkimize saldirir.tilkimiz kendini korumaya calisirken bir itis kakis , bir kargasa olur ve sonucta kendini koruyabilmek icin babaanneyi iter . babaanne kafasini sehpaya carpip oracikta boyut atlar.(olur yani)

o sirada oradan gecmekte olan avci tilkiyi baglayip ona zorla babaanneyi yedirir, o anda eve ulasan kirmizi erotik kizimizida tilkinin agzina zorla sokan avci artik rahattir.bir sigara yakar ve baslar olanlar icin bir hikaye uydurmaya.

zehnterdorf
masal sürecinin ülkemizde geçmediği hemen anlaşılabilir. burada olsaydı. ormanda bir kurda değil çoşkun bir abiye rastlayabilirdi.
overload
uyuz olurdum bu masala. banane be elalemin kızından torunundan yok kurt yemiş yok avcı geçmiş hay geçmez olaydı. oz büyücüsünün yandan yemişidir bu kız.
tetik
kurdun yemek için kaçırmaya çalıştığı zannedilen fakat asıl niyetinin tecavüz etmek için kaçırmak istediği kızdır.

angelus
kurdun yemek için veya tecavüz etmek için kaçırıdığı yönünde rivayetler olsa da okeye eksik olan dördüncü kişi yapmak için kaçırdığı bilinmeyen bir gerçektir.
sepulturk
kurdun yemek için, tecavüz için veya okeye dördüncü olarak almak için kaçırıldığı sanılsa da aslında kaçmayan kendi rızasıyla kurda vardığı bilinmeyen bir kızımızdır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol