kankigiller

goretomb
bir sure evvel tv ekranlarinda boy gosteren deeeermiiii$$immmm gibi sozler soyleyen nuri ve orcun adli 2 $ebegin sundugu program.ibnelikleri ile prim yapmis,ipe sapa gelmez cumleler kurmuslar ve paranin amina koymuslardir bunlar.dogal bir surecten sonra kayboldular ortadan.ama animsadigim kadari ile soyle 3 4 saniye gordugum zaman butun kanin beynime hucum ettigini bilirim.
tedirgin sazan
kanki lafini gundemimize sokmakla kalmayip, liselerdeki kizlardan tut, sokaklardaki agir ablalarin biline dolami$ labunyalardir. o deermi$im lafinidaki e leri ne kadar uzatirsan bu yav$aklara o kadar yakinsin demektir. allah islah etsin 2.
elenktrinkalamadimsenden
bir ara da adini hatirlamadigim bir reklamda
-ararsiniz diiiimmiiiggggg…?
+arasiniz..ararsiniiiiiggggzzzz…..!
tarzi bir replikle izleyicilere bir telefon numarasi verip kanittirmaya calisiyorlardi.bi tanesi acaip gozlukler takar mor,yesil bocek gozu gibi iiiyyyk,bi de dislek olani da mevcut.
swastika
bir programda fonda kubat’tan ’halkali seker’ calarken;orcun, kirmizi, dar ve parlak deri pantolon giymis olan nuri’yi kucaklamis ve ardindan da poposuna saplak vurmak suretiyle ritim tutmustur.allah islah etsin deeeeeeeeermisim..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol