kafaya kus sıçmasi

wilson
derhal en yakin milli piyango saticisini yakalayip bilet almanizi gerektiren, hafif igrencimsi ama kokmadigi icin pek problem yaratmayan durum.
expert3
kuslar ve piyangocularin uydurdugu, piyangocularin kuslari beslemesi, kuslarin sicmasi ve bilet satisi arasinda yasanan olayin fiiliyata gecis ani.
darth sidious
olsa olsa kotu sanstir. dunya uzerinde milyaonlarca kilometre alan varken salak bi kus hacetini kafaniza yapmistir. ne yani uzaylilar gelince kafalarina mi sicalim?
88088
kus sicmasi iyi sans olarak nitelendirilir. ama bir kurbaga yagmuru hortum yada firtina habercisi olabilir.
belkibirgunbiryerde
kadikoy meydanindan gecen pek cok insanin basina gelmis ya da gelmesi muhtemel olaydir..piyango bileti saticilarinin o mevkiide siklikla gorulmelerinin sebeblerinden biri oldugunu dusunmeme sebebiyet veren hadisedir..
seyhmerat
cok iddaa oynayan birisiyseniz bunun allah’tan gelen bir isaret oldugunu algilayip hemen iddaa oynamaniz gerekir.kus sicar ama belki iddaa da tutar.
eva braun
yagmurlu bi havada basimi pencereden sarkitmisken yasadigim hadise.yuvasi sandi herhalde kafami garibim.zaten sicitigini kuzenim "aha kafanda ku$ sicmigi var"diye bagirana kadar farketmemistim
ankakusu
talih kusu sicarsa uzulmeye gerenk yok. hurafelere gore alirsiniz piyango bileti ve sans size guler.

devlet kusu sicarsa, hurafelere ve efsanelere gore boku yediniz demektir. cunku devlet kusu pesinde kosturur. zehirli bokunun merhemi sadece kendisindedir. cok dikkatli olmak gerekir cunku onu kovalarken bok yoluna gitmenizde mumkun.

herhangi bir kus sicarsa, hurafelere gore sansli olacaginiza isarettir. bu her konuda olabilir.

kus gribi tasiyan kus sicarsa, hurafelere gore doktorlardan once hacilara, hocalara, ufurukculere gitmek gerekir. bu, yuzde yuz sizi cekemeyenlerin isidir cunku. doktor bir sey yapamaz bu gibi durumlarda.

kafaniza ankakusu sicarsa, aman allah korusun, hurafelere gore bir daha o bok hic cikmaz. ama tanidigim, bildigim ankakusu iyi cocuktur oyle kolay kolay birisinin kafasina sicmaz.
ama hurafelere gore, efsanelere gore sicti mi tam sicar ve o bok bir daha sicilan kimseden cikmaz.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol