birinci nesil bilgi sözlük yazarı

0 /
wilson
topun bile bilinmedigi zamanlardan once -ki o zamanlar zamanin varligi bile bilinmiyordu - ben buradaydim. beni de ups cagirmisti. independence bi, kooperatif kurdu, biz de uye olduk. baska kimse yoktu. sonra expert3 gelip piknik yapti ve sanssiz kurbaga burada top oynuyordu ben topunu kestim. imgoingdeeperunderground geldi bize sarki yazdi siir soyledi. sonra kooperatif isi iptal oldu. buralar sozluk oldu. iyi ki oldu vallaha yahu...
(bkz: nerde o eski bayramlar)
ups
sozlugun temelini olusturan yazar butunlugu oyle ki bu durumun verdigi sorumlulugu kaldirabilecek ve bu kudretli gorevin altinda ezilmeyecek yazar kisilerinden olusmustur,iyi olmustur..
seyhmerat
kacinci nesilim bilmemekteyim birinciye yetisemedim ama yetisenler anlatiyor cok guzel gunlermis o gunler..nerde o eski sozlukler..
independence
uzun zamandan beri ilk defa okudum da bu ba$lik altina yazip "ben birinci nesilim halaluya!" turunde entry yazanlarin yarisindan cogu bilgi sozluk airlines ile yolculuga cikartilmi$ donmemecesine.demek ki neymi$?
(bkz: ne oldum degil ne olacam demeli)
ote yandan hali hazirda bu ba$ligin altina yazabilen her ki$i birinci nesil bilgi sozluk yazari sifatini alacaktir..eger sozlukte kalmayi ba$arabilirse.kalamassa da gene bir gun bu ba$liga baktigimizda kendisini de anariz bir $ekilde.
esek sipasi
birinci neslin devamli olarak, surekli olarak, durmaksizin yazmasi gerekiyo ki sozluk bos olmasin.amacina ulassin ve insanlara bilgi versin.buraya yazan birinci nesil bilgi sozluk yazarlari gorevlerini bi bakima yerine getirmistir zannimca.ucmus da olsalar, terketmis de olsalar yapmislardir.artik yapilmasi gereken sozlugun mumkun mertebe reklamini yapmak ve daha cok kisiyi bunyemize almak, yeni yeni nesilleri karsilamak bence.
bi ihtimal 15 gun sonrasinda yazar aliminin kapatilmasiyla esek sipasi da birinci nesil bilgi sozluk yazari olucaktir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol