deborah

fasa fiso
yeni gelen bilgicler arasinda goze carpan biridir.okunasi entryleri vardir.hosgeldin diyor, sozluk hayatinda guzel gunler diliyorum.

mitili
yabancı bir şarkının türkçe’ye çevrildiğinde bombok bir hale gelebildiğini bizlere göstermiş şahsiyet.
insan lekesi
beni kimse senin gibi sevmedi.kimse her gittiğimde peşimden gelmedi.aynı anda senin kadar nedensiz üzen de olmadı.sen benim kırmızı rugan ayakkabılarımsın canımı yakan,nedensiz giymek istediğim.
istanbul’u yaşadım seninle.içinde istanbul olan her şey bana seni anlatıyor durmadan, bıkmadan.içtiğim her soğuk çay geçirdiğimiz zamanın şahidi.bitmesini istemediğim her seferinde bir nefeste biten.yazarken sol elimle içtiğim kırmızı malrboro sensin aslında.bir nefes...
kafamı kaldırıp izmir’e bakıyorum,gördüğüm güzel bir şehrin ötesinde bir şey.yaşamaktan,yenilmekten bıkmadığım hayatım, hayatımız.
bütün olasılıklar bitmeden gittin.içimizde kalanlar var hala.bitmeyecek olanlar.olasılıklarla yaşadığımız hayatımız hiç bir zaman netleşmeyecek.kafanda bir soru işereti hep kalacak.bütün sorgulaman bu yüzden.daha bitmedik balım, hala aynı uçarılıkla varız ve hala dengesiz hayatımıza bir denge bulmaya çalışıyoruz.tek yaşam kanağımız bu sanırım.sana manasız gelen diyalogramız, anlayamadığım bunalımın... 13.
independence
sabah bulbulu gibidir(sabah bulbulu diye bir ayrim var mi bilmiyorum, kicimdan uydurdum, kendisine sorun), sabahin 6 sinda gelir(06:00 am) icini doker gider. bir daha allah bilir ne zaman gorursun kendisini. sabahci kahvesi muamelesi yapar sozluge.

bak $undan bahsediyorum;

#857247
independence
aslinda 4. nesil olmasi gerekirken bir bahar ak$am bir sebepten oturu 5. nesil oluveren insan. allah bilir nasil bir hatanin kurbani oldu da 5. nesil oldu.

ilk firsatta duzeltilmesine..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol