ruh çağırmak

ups
olen birinin ruhunu cagirmak ve ona sacma sapan sorular sormak uzerine kurulmus atraksiyonel eglencelik.masaya harfler daire seklinde dizilir sonuna evet hayir yerlestirilir ve ortaya bir fincan konur.seans dahilindeki kisiler bu fincana parmaklarini koyarlar ve olaylar baslar ya da baslamaz da insanlar basladi sanir..
reddy
bi ara kibritle ruh cagirma modaydi,dort tane kibrit copu alinir ve iki kisi bu copleri ellerine alip ikiser ikiser karsilikli olarak coplerin uclarini birbirine dayardi.ruh geliyosa o copler uclarindan yukari kalkiyolardi inanca gore boyle sacmaliklardan biri de buydu iste.
(bkz: cocukluk)
independence
ruh cagirmak cesaret i$idir.lakin cagirilan ruhun gelmesi halinde o odada kalmak da ayri bir cesaret i$idir.insanlarin senelerdir gormedikleri yakinlarini bir ak$am olsun yemege cagarmaktan kacinmalari gayet ali$ilmi$ bir durumken hic tanimadiklari ki$ilerin ruhlarini cagirmalari ise ayri bir denyoluktur.ulan git akrabalarini cagir, bir $eyler yap.ne i$in var ruhla hayaletle casper`la.
henuz uc yasinda bir kardesim var
-ey ruh sana sesleniyorum gel gell
gaipten ses : - download soulseek it is only 876 kb you can download peer to peer and easily chat with users soulseek is a community system based on peer-t-peer technologies with its built-in people matching system, is a great way to make new friends and expand your mind! does not endorse nor condone the sharing of copyrighted materials. you should only share ....

yan taraflarında iki üç tane pop-up ruh beliriverir click me, meet us now, what about your iq vb...popuplar çoğalır

- olm kerem reset at şuna.
muque
neredeyse herke$in bir kere de olsa gerçekleştirdiği eylemdir.bu iş için öncelikle; bir adet "ben çağırdım daha önce arkadaşlarla, siz inanmıyosunuz ama gelio a.k." diyen bir bilirkişi ve heyecan arayan diğer insan kişileri gerekmektedir.voltran oluşturulur, elele tutuşulur e tabi ortaya bir fincan.. al sana ruh çağırma seansı.

inananlar bilir ki; böyle durumlarda gelen olmaz,gelsede o gelen ruh değil,cindir.tek isteği de bu gençlerle taşak geçmektir.zaten gelmezse malum "bilirkişi"; "aramızdaaaa inanmayan biri vaaaar! o yüzden gelmiyor" der.konu kapanır daha teenager şeylere geçilir..ne bileyim "şişe çevirmece" falan oynanır.


(bkz: ey ruh geldiysen otur yorulmuşsundur)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol