çocukken yapabildiklerimiz

0 /
ezgisim
istediğin kadar şımarıklık yapabilir, istediğin oyuncağı aldırana dek avazının çıktığı kadar bağırabilirsin. annenin makyaj malzemelerini dağıtabilir, topuklu ayakkabılarının topuklarını kırabilirsin. ailenle beraber pazar sabahları gıdıklama oyunları oynarsın. istediğini yaparsın kısaca...
blinn
hepsi bir yana, çocukken büyümenin ve yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilmezdik. hayatımız ev, aile ve arkadaşlardan ibaretti. dert, tasa ve stres olmadan yaşamak; yarını düşünme kaygısı taşımamaktı çocukken yapabildiğimiz en güzel şey.
enharista
çete ruhuyla gıcık olunan insanları döverdik,agaçlara dalar sahipleri kovalayınca bir şey olmamış gibi davranırdık,başkasının evinde diledigimiz kadar gürültü yapar anneleri rahat oturtmazdık,çok para veren yerlere gider şeker toplar ceplerimizi doldururduk,ayrılıklar bir şekerle unutturulurdu,ölümün ne demek oldugunu bilmezdik ölüm sanki bir şehirdi,her şeye kolay kanardık,bayramlar degişmedi biz büyüdük.
hasktir
pipiynen kukuynan oynamak gibi seylerdir (kucukken ayip degil sirindir bunlar) sonrasindaa geyirmektir osurmaktir,sicip bitirince ’bitttiiiiiiiiieeeeeeeeee’ giye bagirmaktir.sabahin bi korunde kalkip cizgifilm izlemektir hatta bazen o kadar erken kalkmaktir ki trtnin cizgili diiiit sesli ekranini gormektir. simdiye kadar yapabildigimiz en guzel seylerdendir cocukken yapabildiklerimiz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol