beyazıt öztürk

0 /
seyhmerat
yaptigi espri ve sakalar bayatlama surecine girmis,evlensede kendide rahatlasa anasinada rahatlasa hatta bizde rahatlasak dedirten sahsiyet..
carpediem
biraz once hepsinin hangi parcalarini seviyorsunuz sorusunu telefondaki seyirciye yonlendiren, arkasindan "kolunu mu? bacagini mi?" diye espriyi patlatan, bu esprisiyle beni kendinden igrendirmis insan.
merdiven
bence turkiyedeki en iyi mizahcilardan birisi...programina gelen konuklarini fazla sikistirmaz...en buyuk rakibi okan bayulgendir...
pinkcat
itic,bunaltici,beyin sulandirici komedyen musvettesi.nefret edilesi medya maymunu.espri ozurlu oldugunun bilincinde oldugu icin beden yoluyla guldurme yoluna gitmistir ancak gerek fiziksel yapisi gerekse beden dilinden,vb. cakmayisi sebebiyle komikten cok spastik gibi gorunmektedir.yaraticiliginin sifr olmasi ise baska bir konudur.
melusine
bir donem herkesin cok basarili buldugu ancak son zamanlarda eski populerligini kaybettigini dusundugum yakisikli bir talk showcudur.
zehnterdorf
gel zaman git zaman (vasat olsa gerek) prensesin birinin öptüğü bir prens. yüzünde hala eski durumunun izleri var. prenses ise zaten o öpücükten sonra terk-i diyar eylemiş....
ay yil
ilk çıktığı zamanlarda 10 tane metin yazarı kullanan espiri yeteneği kendine ait deil set arkasına bağımlı kalan , fakat bunun yanında iyi sunum yapabilen türk vatandaşı.
zeynoo
12 mart 1969 bolu doğumlu şovmenimiz.bir türkü albümü de bulunmaktadır.hala cuma akşamları kanal d’de canlı program yapmaktadır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol