tolga karel

0 /
sudkaido
bar,club cikislarinda magazincilerden büyük adimlarla kacarken,yaninda bulunan kizi kolundan tutup un cuvali sürükler gibi asilma huyu vardir.hatta bi keresinde kizcagizin biri küttedenek yere düsmüstür.
2026 sonya
kadıköy altıyol’da yanında bir erkek arkadaşıyla tempramsı bir arabadan kolunu sarkıtmış, yüksek sesle müzik dinleyerek önümden gecen yılan gözlü oyuncu...
cocabora
hafif bi efemine bişey gözümde,yani nası desem ifade edemiyorum ama göt gibi gay gibi yani,hafif de kendini beğenmiş hede.
ekinezya
bana öyle geliyor ki gerçek hayatında dizideki karakterinden pek farklı değil.kimbilir belkide çok iyi bir oyuncu olduğu için böyle düşünmemize neden oluyordur.
deepblack
acayip derecede itici gözlere sahip olan bir insandır. yaprak dökümünden sonra rolünü öyle bir kişiliğiyle yorumlamışımki hala adamdan nefret ederim.
pinhan
kirasini odemediginden yakinan ev sahibi, "zaten komsular da rahatsiz oluyor. evin hicbir penceresinde perde yok. evin icinde cirilciplak geziyor. olacak is mi" seklinde aciklama yapmistir. kendisi de buna "ev benim. istedigim gibi gezerim. ister ciplak ister donla. evsahibim rontgenci galiba" diyerek yanit vermistir.
elma sekeriiii
eşinin doğumu sezaryan olacakmış. kendisi de bu vesile ile kendisine bir sponsor hastahane arıyormuş.


iyicene cozuttu bu. adam gibi projelerde çalışamaz hale gelmiş farkında bile değil!
elma sekeriiii
artık iyice dengesini kaybetmiş oyuncu.

geçtiğimiz gün my piyasa’ya gitti. iddiaya göre, tolga karel içki içti ama 150 tl’lik hesabı ödemedi.

bunun üzerine artık my piyasa’ya girişi yasaklandı.
gicikcik
dün kendilerini real hipermarketi’nde gördüm.sanırım çekim vardı ya da bir markanın yüzü olmuş.tvde hep hoş yakışıklı adamdı ama yakından bir garipti yüzü aşırı kırmızıydı kilo almıştı boyu da çekmediyse daha kısaymış.gözlerinin renkli olması bile kurtaramadı çünkü gözlerini görücek kadar yakınında değildim ünlü görünce böyle bir havalınıyorum falan sanki ünlü benmişim gibi komplekse girip uzaklaşıyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol